Torta de Repollo (עוגת כרוב בסגנון קולומביאני)
אם יש לכם ביצים, פטרוזיליה, כרובוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: Torta de Choclo (עוגת תירס בסגנון קולומביאני), Torta Negra Colombiana (עוגה שחורה קולומביאנית), ו סלט כרוב קולומביאני (Ensalada de Repollo y Zanahoria).
הוראות
במחבת גדולה מעל חום בינוני להמיס את החמאה. כאשר החמאה חמה, מוסיפים את הבצל הירוק ואת sauté, ערבוב מדי פעם, עד מכרז, על 5 דקות.
מוסיפים את הכרוב ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מכרז, 15 עד 20 דקות. מתבלים במלח ופלפל, עוברים לקערה.
מוסיפים את הגבינה, הביצים, החלב, פירורי הלחם, הפטרוזיליה ומתבלים במלח ופלפל.
מעבירים לתבנית אפייה ואופים במשך 30 דקות או עד מוגדר ב 350 F.
מגישים חמים עם רוטב עגבניות בצד.