קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות79
מגזין

Triglie de scoglio

Triglie de scoglio
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Triglie דה scoglio. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1445 קלוריות, 115 גרם חלבון ו 84 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %57 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו צ'ילי סראנו, עלי בזיליקום, דגים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הים-מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Tagliolino Allo Scoglio, Pastan Allo Scoglio, ו Scoglio (פסטה מאכלי ים) (מתכונים דומים).

מרכיבים

4קצת קישואים קצוציםמחממים התנור ל 350°F (180°C). שימוש בחלק האחורי של סכין, למחוץ אתמחממים התנור ל 350°F (180°C). שימוש בחלק האחורי של סכין, למחוץ את30זיתים שחורים, מגולענים וצפופיםזיתים שחורים, מגולענים וצפופים2קרום: פירורי קרקר גרהםיוקוןיוקון4קצת קישואים קצוציםהמולית שנותרה. מתבלים את הדגים מבפנים ומבחוץ עם מלח ופלפל. לחמם קצתהמולית שנותרה. מתבלים את הדגים מבפנים ומבחוץ עם מלח ופלפל. לחמם קצת250פלפל האבנרודגים, 9-14oz (250–400g) כל אחד, הרוסדגים, 9-14oz (250–400g) כל אחד, הרוס20עלי פטרוזיליה שטוחים, קצוצים בגסותעלי פטרוזיליה שטוחים, קצוצים בגסות20עלי בזיליקום טריים, קצוצים בצפיפותעלי בזיליקום טריים, קצוצים בצפיפות1( חצילים)שמן במחבת מעל חום גבוה. מטגנים את המולית במשך 3 דקות. הפעלשמן במחבת מעל חום גבוה. מטגנים את המולית במשך 3 דקות. הפעל4קצת קישואים קצוציםשום, זיתים, צ'ילי, בזיליקום, פטרוזיליה ולימון משומר. הוסף את מיץ הלימוןשום, זיתים, צ'ילי, בזיליקום, פטרוזיליה ולימון משומר. הוסף את מיץ הלימון4קצת קישואים קצוציםשום עם קצת מלח ים, עד צורות משחה חלקה. מערבבים יחד אתשום עם קצת מלח ים, עד צורות משחה חלקה. מערבבים יחד את1שן שום, חצוי וכל ירוק פנימישן שום, חצוי וכל ירוק פנימי1מיץ לימוןמיץ לימון4קצת קישואים קצוציםשאריות של המעשר הלבן המריר. דק קוצצים את עור הלימון ומניחים בצדשאריות של המעשר הלבן המריר. דק קוצצים את עור הלימון ומניחים בצד2לימוניםלימונים4קצת קישואים קצוציםשל הלימונים כדי לשמור אותם מתחת למים. מביאים לרתיחה, ומבשלים עד רךשל הלימונים כדי לשמור אותם מתחת למים. מביאים לרתיחה, ומבשלים עד רך4קצת קישואים קצוציםמעט שמן זית בהירמעט שמן זית בהיר4קצת קישואים קצוציםושמן זית, ומתבלים במלח ופלפלושמן זית, ומתבלים במלח ופלפל4קצת קישואים קצוציםמולית אדומה מטוגנת עם לימון, זיתים ופטרוזיליה משומריםמולית אדומה מטוגנת עם לימון, זיתים ופטרוזיליה משומרים1קטןכדי להפוך את לימון משומר, לשים את הלימונים לתוך מחבת, הדוק הולםכדי להפוך את לימון משומר, לשים את הלימונים לתוך מחבת, הדוק הולם4קצת קישואים קצוציםגריל הדג או לאפות לחלוטין בתנור.) מגישים מיד עם כמה ירקות מעורביםגריל הדג או לאפות לחלוטין בתנור.) מגישים מיד עם כמה ירקות מעורבים4smallsמולית אדומה טרייה או חברה קטנה אחרת, רזהמולית אדומה טרייה או חברה קטנה אחרת, רזה4קצת קישואים קצוציםקח את אחד הבורי האדום ותתייבש עם מגבות נייר. דחוף את החללקח את אחד הבורי האדום ותתייבש עם מגבות נייר. דחוף את החלל3קרום: פירורי קרקר גרהםמלח סלעיםמלח סלעים4קצת קישואים קצוציםמלח ים ופלפל שחור טחון טרימלח ים ופלפל שחור טחון טרי1½ - 1 צ'ילי אדום טרי jalapeño או סראנו½ - 1 צ'ילי אדום טרי jalapeño או סראנו4קצת קישואים קצוציםולהשליך. באמצעות סכין חדה דק, לקצץ את החלק הפנימי של העור, הסרת כלולהשליך. באמצעות סכין חדה דק, לקצץ את החלק הפנימי של העור, הסרת כל4קצת קישואים קצוציםאו תרד מטוגן. מאלט קלוי מעושן ואת המילוי לשלב בצורה מבריקהאו תרד מטוגן. מאלט קלוי מעושן ואת המילוי לשלב בצורה מבריקה4קצת קישואים קצוציםמים זורמים. כאשר הלימונים הם מגניבים, לחתוך לשניים, להסיר את כל הבשר ואת התמורהמים זורמים. כאשר הלימונים הם מגניבים, לחתוך לשניים, להסיר את כל הבשר ואת התמורה4קצת קישואים קצוציםואופים בתנור במשך 5 דקות או עד מבושל דרך. (לחלופין, גםואופים בתנור במשך 5 דקות או עד מבושל דרך. (לחלופין, גם4קצת קישואים קצוציםמכסים במים ומוסיפים את מלח הסלע. מניחים מכסה קטן או צלחת על גבימכסים במים ומוסיפים את מלח הסלע. מניחים מכסה קטן או צלחת על גבי4קצת קישואים קצוציםבעדינות לבשל את הצד השני במשך 2 דקות. מעבירים את המולית לתבנית אפייהבעדינות לבשל את הצד השני במשך 2 דקות. מעבירים את המולית לתבנית אפייה4קצת קישואים קצוציםscaled, וניקהscaled, וניקה4קצת קישואים קצוציםלירות מושלךלירות מושלך4קצת קישואים קצוציםTriglie de scoglioTriglie de scoglio4קצת קישואים קצוציםכאשר פירסינג עם קצה של סכין חדה, 8-10 דקות. רענן תחת קורכאשר פירסינג עם קצה של סכין חדה, 8-10 דקות. רענן תחת קור