קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות79
מגזין

Triglie de scoglio

Triglie de scoglio
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Triglie דה scoglio. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1445 קלוריות, 115 גרם חלבון ו 84 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %57 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו צ'ילי סראנו, עלי בזיליקום, דגים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הים-מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Tagliolino Allo Scoglio, Pastan Allo Scoglio, ו Scoglio (פסטה מאכלי ים) (מתכונים דומים).

מרכיבים

4שרימפס וורידיםמחממים התנור ל 350°F (180°C). שימוש בחלק האחורי של סכין, למחוץ אתמחממים התנור ל 350°F (180°C). שימוש בחלק האחורי של סכין, למחוץ את30זיתים שחורים, מגולענים וצפופיםזיתים שחורים, מגולענים וצפופים23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'1 כוס סוכר לבן1 כוס סוכר לבן4שרימפס וורידיםהמולית שנותרה. מתבלים את הדגים מבפנים ומבחוץ עם מלח ופלפל. לחמם קצתהמולית שנותרה. מתבלים את הדגים מבפנים ומבחוץ עם מלח ופלפל. לחמם קצת250דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.דגים, 9-14oz (250–400g) כל אחד, הרוסדגים, 9-14oz (250–400g) כל אחד, הרוס20עלי פטרוזיליה שטוחים, קצוצים בגסותעלי פטרוזיליה שטוחים, קצוצים בגסות20עלי בזיליקום טריים, קצוצים בצפיפותעלי בזיליקום טריים, קצוצים בצפיפות1( חצילים)שמן במחבת מעל חום גבוה. מטגנים את המולית במשך 3 דקות. הפעלשמן במחבת מעל חום גבוה. מטגנים את המולית במשך 3 דקות. הפעל4שרימפס וורידיםשום, זיתים, צ'ילי, בזיליקום, פטרוזיליה ולימון משומר. הוסף את מיץ הלימוןשום, זיתים, צ'ילי, בזיליקום, פטרוזיליה ולימון משומר. הוסף את מיץ הלימון4שרימפס וורידיםשום עם קצת מלח ים, עד צורות משחה חלקה. מערבבים יחד אתשום עם קצת מלח ים, עד צורות משחה חלקה. מערבבים יחד את1שן שום, חצוי וכל ירוק פנימישן שום, חצוי וכל ירוק פנימי1מיץ לימוןמיץ לימון4שרימפס וורידיםשאריות של המעשר הלבן המריר. דק קוצצים את עור הלימון ומניחים בצדשאריות של המעשר הלבן המריר. דק קוצצים את עור הלימון ומניחים בצד2לימוניםלימונים4שרימפס וורידיםשל הלימונים כדי לשמור אותם מתחת למים. מביאים לרתיחה, ומבשלים עד רךשל הלימונים כדי לשמור אותם מתחת למים. מביאים לרתיחה, ומבשלים עד רך4שרימפס וורידיםמעט שמן זית בהירמעט שמן זית בהיר4שרימפס וורידיםושמן זית, ומתבלים במלח ופלפלושמן זית, ומתבלים במלח ופלפל4שרימפס וורידיםמולית אדומה מטוגנת עם לימון, זיתים ופטרוזיליה משומריםמולית אדומה מטוגנת עם לימון, זיתים ופטרוזיליה משומרים1קטןכדי להפוך את לימון משומר, לשים את הלימונים לתוך מחבת, הדוק הולםכדי להפוך את לימון משומר, לשים את הלימונים לתוך מחבת, הדוק הולם4שרימפס וורידיםגריל הדג או לאפות לחלוטין בתנור.) מגישים מיד עם כמה ירקות מעורביםגריל הדג או לאפות לחלוטין בתנור.) מגישים מיד עם כמה ירקות מעורבים4smallsמולית אדומה טרייה או חברה קטנה אחרת, רזהמולית אדומה טרייה או חברה קטנה אחרת, רזה4שרימפס וורידיםקח את אחד הבורי האדום ותתייבש עם מגבות נייר. דחוף את החללקח את אחד הבורי האדום ותתייבש עם מגבות נייר. דחוף את החלל33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'מלח סלעיםמלח סלעים4שרימפס וורידיםמלח ים ופלפל שחור טחון טרימלח ים ופלפל שחור טחון טרי1½ - 1 צ'ילי אדום טרי jalapeño או סראנו½ - 1 צ'ילי אדום טרי jalapeño או סראנו4שרימפס וורידיםולהשליך. באמצעות סכין חדה דק, לקצץ את החלק הפנימי של העור, הסרת כלולהשליך. באמצעות סכין חדה דק, לקצץ את החלק הפנימי של העור, הסרת כל4שרימפס וורידיםאו תרד מטוגן. מאלט קלוי מעושן ואת המילוי לשלב בצורה מבריקהאו תרד מטוגן. מאלט קלוי מעושן ואת המילוי לשלב בצורה מבריקה4שרימפס וורידיםמים זורמים. כאשר הלימונים הם מגניבים, לחתוך לשניים, להסיר את כל הבשר ואת התמורהמים זורמים. כאשר הלימונים הם מגניבים, לחתוך לשניים, להסיר את כל הבשר ואת התמורה4שרימפס וורידיםואופים בתנור במשך 5 דקות או עד מבושל דרך. (לחלופין, גםואופים בתנור במשך 5 דקות או עד מבושל דרך. (לחלופין, גם4שרימפס וורידיםמכסים במים ומוסיפים את מלח הסלע. מניחים מכסה קטן או צלחת על גבימכסים במים ומוסיפים את מלח הסלע. מניחים מכסה קטן או צלחת על גבי4שרימפס וורידיםבעדינות לבשל את הצד השני במשך 2 דקות. מעבירים את המולית לתבנית אפייהבעדינות לבשל את הצד השני במשך 2 דקות. מעבירים את המולית לתבנית אפייה4שרימפס וורידיםscaled, וניקהscaled, וניקה4שרימפס וורידיםלירות מושלךלירות מושלך4שרימפס וורידיםTriglie de scoglioTriglie de scoglio4שרימפס וורידיםכאשר פירסינג עם קצה של סכין חדה, 8-10 דקות. רענן תחת קורכאשר פירסינג עם קצה של סכין חדה, 8-10 דקות. רענן תחת קור