Triglie de scoglio
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Triglie דה scoglio. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1445 קלוריות, 115 גרם חלבון ו 84 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %57 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו צ'ילי סראנו, עלי בזיליקום, דגים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הים-מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Tagliolino Allo Scoglio, Pastan Allo Scoglio, ו Scoglio (פסטה מאכלי ים) (מתכונים דומים).
מרכיבים מנות :
4 שרימפס וורידים מחממים התנור ל 350°F (180°C). שימוש בחלק האחורי של סכין, למחוץ את 30 זיתים שחורים, מגולענים וצפופים 2 3 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ' 1 כוס סוכר לבן 4 שרימפס וורידים המולית שנותרה. מתבלים את הדגים מבפנים ומבחוץ עם מלח ופלפל. לחמם קצת 250 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. דגים, 9-14oz (250–400g) כל אחד, הרוס 20 עלי פטרוזיליה שטוחים, קצוצים בגסות 20 עלי בזיליקום טריים, קצוצים בצפיפות 1 ( חצילים) שמן במחבת מעל חום גבוה. מטגנים את המולית במשך 3 דקות. הפעל 4 שרימפס וורידים שום, זיתים, צ'ילי, בזיליקום, פטרוזיליה ולימון משומר. הוסף את מיץ הלימון 4 שרימפס וורידים שום עם קצת מלח ים, עד צורות משחה חלקה. מערבבים יחד את 1 שן שום, חצוי וכל ירוק פנימי 1 מיץ לימון 4 שרימפס וורידים שאריות של המעשר הלבן המריר. דק קוצצים את עור הלימון ומניחים בצד 2 לימונים 4 שרימפס וורידים של הלימונים כדי לשמור אותם מתחת למים. מביאים לרתיחה, ומבשלים עד רך 4 שרימפס וורידים מעט שמן זית בהיר 4 שרימפס וורידים ושמן זית, ומתבלים במלח ופלפל 4 שרימפס וורידים מולית אדומה מטוגנת עם לימון, זיתים ופטרוזיליה משומרים 1 קטן כדי להפוך את לימון משומר, לשים את הלימונים לתוך מחבת, הדוק הולם 4 שרימפס וורידים גריל הדג או לאפות לחלוטין בתנור.) מגישים מיד עם כמה ירקות מעורבים 4 smalls מולית אדומה טרייה או חברה קטנה אחרת, רזה 4 שרימפס וורידים קח את אחד הבורי האדום ותתייבש עם מגבות נייר. דחוף את החלל 3 3 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ' מלח סלעים 4 שרימפס וורידים מלח ים ופלפל שחור טחון טרי 1 ½ - 1 צ'ילי אדום טרי jalapeño או סראנו 4 שרימפס וורידים ולהשליך. באמצעות סכין חדה דק, לקצץ את החלק הפנימי של העור, הסרת כל 4 שרימפס וורידים או תרד מטוגן. מאלט קלוי מעושן ואת המילוי לשלב בצורה מבריקה 4 שרימפס וורידים מים זורמים. כאשר הלימונים הם מגניבים, לחתוך לשניים, להסיר את כל הבשר ואת התמורה 4 שרימפס וורידים ואופים בתנור במשך 5 דקות או עד מבושל דרך. (לחלופין, גם 4 שרימפס וורידים מכסים במים ומוסיפים את מלח הסלע. מניחים מכסה קטן או צלחת על גבי 4 שרימפס וורידים בעדינות לבשל את הצד השני במשך 2 דקות. מעבירים את המולית לתבנית אפייה 4 שרימפס וורידים scaled, וניקה 4 שרימפס וורידים לירות מושלך 4 שרימפס וורידים Triglie de scoglio 4 שרימפס וורידים כאשר פירסינג עם קצה של סכין חדה, 8-10 דקות. רענן תחת קור