בסגנון רומי Tripe Tripppan alla Romana עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 231 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-11 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם בצל, בצל, פקורינו רומנו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-15 דקות. נסו Trippan alla romana (Tripe בסגנון רומי), Trippan alla Romana (מעיים מטוגנים עם עגבניות, עשבי תיבול, פרמזן), ו קוד, סגנון רומי: בקלן אלה רומנה (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר גדול לשלב את מעיים, חומץ, וניל ומספיק מים כדי לכסות את מעיים על ידי 2 אינץ'. מביאים לרתיחה, להפחית לרתיחה ומבשלים עד מעיים הוא רך מאוד, על 1 עד 1 1/4 שעות, חידוש המים לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מסננים את מעיים, שמירה על נוזל הבישול, ולאפשר להתקרר. חותכים את מעיים לרצועות 1 אינץ'.
3
במחבת 14 עד 16 אינץ', מחממים את שמן הזית על חום גבוה עד כמעט עישון.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים את הבצל, השום ואת tripe ו לטגן 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
5
מוסיפים את רוטב העגבניות, מביאים לרתיחה, מפחיתים לרתיחה ומבשלים, מכוסים, במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
6
בינתיים, בקערה קטנה, לשלב את הגבינות מגורדות ואת מנטה ומערבבים לשלב. כאשר מעיים הוא סיים, לחלק באופן שווה בין 6 קערות מחוממות העליון עם תערובת גבינה מנטה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
בסיר 3 ליטר, מחממים את שמן הזית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
8
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים עד חום זהוב רך וקליל, על 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
9
מוסיפים את הקורנית והגזר ומבשלים 5 דקות יותר, עד שהגזר רך למדי.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
10
מוסיפים את העגבניות ואת המיץ ומביאים לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות. מנמיכים את החום ומבשלים במשך 30 דקות עד עבה כמו דגנים חמים. מתבלים במלח ומגישים. רוטב זה מחזיק 1 שבוע במקרר או עד 6 חודשים במקפיא.