קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות1
מגזין

Tuxedo Tiramisu Parfaits

Tuxedo Tiramisu Parfaits
אם יש לכם קרקרים שוקולד, שוקולד חצי-מתוק של בייקר, ליקר בטעם קפה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. נסו טוקסידו תות שדה וקראנץ פודינג Parfaits, Tiramisu Parfaits, ו Tiramisu Parfaits (מתכונים דומים).

הוראות

1
להזמין 2 דבש grahams לקישוט. לרסק הנותרים דבש grahams; מקום בקערה קטנה. לרסק שוקולד grahams; מקום בקערה קטנה נפרדת. מערבבים 1 כף. חמאה לפירורים בכל קערה.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מקציפים גבינת שמנת בקערה גדולה עם מיקסר עד שמנת. בהדרגה להכות בחלב.
מרכיבים שתצטרך
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
להוסיף תערובת פודינג יבש; לנצח 2 דקות. להתמזג ליקר. מערבבים בעדינות בשוט מגניב.
מרכיבים שתצטרך
8 עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס8 עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
(מקרטון)(מקרטון)
4
כפית דבש פירורים לתוך 8 כוסות יין; לכסות עם תערובת גבינת שמנת ופירורי שוקולד גרהם. להכניס למקרר 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
5
בינתיים, לשבור כל אחד 2 שמורות דבש grahams לתוך 4 מלבנים; מעיל עם שוקולד חצי מתוק. להכניס למקרר עד המשרד. לקשט כל אחד עם שוקולד לבן כדי לדמות טוקסידו; לתת לעמוד בטמפרטורת החדר או לקרר עד המשרד.
מרכיבים שתצטרך
Semisweet שוקולדSemisweet שוקולד
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
6
מקשטים parfaits עם grahams מעוטר רק לפני ההגשה.

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא ברון Ricasoli Colledila קיאנטי Classico Gran Selezione. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 85 דולר.
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
צבע אודם בהיר וריכוז מדהים של ניחוחות. שֶׁלָה אוורירי, פרחוני ו balsamic הערות להכות על האלגנטיות הטרייה שלהם. הערות של דובדבן, דובדבן חמוץ, דובדבן שחור, דובדבן מורלו, סגול, מנטה, אניסיד, קינמון. כל הפאר שלה בא לידי ביטוי בחך עם איזון יוצא דופן בין ריכוז חומציות ואלגנטיות. התווים האופייניים של פירות אדומים המורחבים על ידי הטאנינים המתוקים ותחושות המינרלים חוזרים. נקי, אלגנטי, משתהה, ועדין.