Zabaglione עם תותים
Zabaglione עם תותים נטול גלוטן,, חלב חינם, צמחוני ומספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 323 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חלמונים ביצה, מרסלה, סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 43% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: Zabaglione פיקנטי עם תותים ושוקולד, תותים פרוסים עם Grand Marnier Zabaglione, ו Zabaglione עם ריבס, תותים, & עוגיית זנגביל להתפורר.
הוראות
שים את החלמונים, marsala, ולאחר מכן את הסוכר לתוך קערה גדולה נירוסטה. מניחים את הקערה על סיר גדול מלא 1 אינץ ' של מים רותחים בקושי. באמצעות מערבל חשמלי ידני על מהירות נמוכה או מקצף, להכות את תערובת חלמון ביצה עד שהוא חם התערובת יוצרת סרט כאשר המקצף מורמים, 5 עד 8 דקות. אל תבשל את הזבגליון יותר מדי זמן, או שזה יתקרר.
שים את התותים במשקפיים משובצות או בקערות. למעלה עם zabaglione חם או להגיש את הקינוח מיד או לקרר אותו עד שעה.
וריאציות: עבור zabaglione שיימשך עד שש שעות במקרר, להוסיף קצפת. מקציפים חצי כוס שמנת כבדה רק עד שהיא מחזיקה פסגות המשרד. כאשר zabaglione נעשה, להסיר את הקערה מהחום ולהמשיך להכות עד שהוא מגניב. מקפלים את zabaglione מקורר לתוך קצפת.
שים את התותים בקערות, למעלה עם zabaglione, ומקרר.: תחליפו אוכמניות, פטל, או אפרסקים פרוסים לתותים.
מבחן במטבח עצה: מה שאתה צריך לעשות zabaglione הוא, למעשה, דוד כפול כי הוא רחב מספיק כדי להכיל מיקסר חשמלי. זה קל אסדה עם קערה חסינת חום להגדיר מעל סיר.