אבוקדו ממולא פירות ים
אבוקדו ממולא פירות ים נטול גלוטן,, חלב חינם, כל 30, ו pescatarian ומספק כ 2 מנות. זה מנות ראשונות יש 270 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מיונז, בשר סרטנים, פפריקה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. מתכונים דומים: אבוקדו ממולא עם פירות ים, פירות ים אפויים ממולא אבוקדו # BrunchWeek, ו אבוקדו מאכלי ים אפויים.
הוראות
בקערה, מערבבים את הסרטן, שרימפס, מלפפון, מיונז ופטרוזיליה. מתבלים במלח ופלפל. כיסוי, ולהירגע עד הגשה.
חותכים את האבוקדו לאורך, ולהסיר את הבור. לגרוף את הבשר של האבוקדו, עוזב על 1/2 אינץ ' על הקליפה. כפית את תערובת פירות הים למרכזים חלולים של חצאי האבוקדו.
מפזרים את החלק העליון עם פפריקה.