אבוקדו עם סורבה עגבניות מתובל וצ'יפס נטול גלוטן, וללא לקטוז מנה צדדית. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 170 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך עגבניות, שמן זית, מיץ ליים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: אבוקדו עם סורבה עגבניות מתובל וצ'יפס, סורבה עגבניות מתובל, ו נקניקיות עטופות בבייקון עם אבוקדו, עגבניות, בצל, מיונז וצ'יפס.
הוראות
1
מערבבים עגבניות, מיץ עגבניות, 1/2 כפית שמן, מיץ ליים ורוטב חם עם 1/2 כוס מים בבלנדר או מעבד מזון עד חלקה. מסננים דרך מסננת בסדר רשת; להשליך מוצקים.
מרכיבים שתצטרך
2
הוסף 1/4 כפית מלח. להקפיא במכונת גלידה, לפי הוראות היצרן. חנות במקפיא.
מרכיבים שתצטרך
3
חום שנותר 1/4 כוס שמן בסיר בינוני על חום בינוני. מבשלים בצל עד מכרז, על 10 דקות. להפחית את החום נמוך; לבשל 10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
4
הסר מהחום; מגניב לטמפרטורת החדר. להתמזג בבלנדר עד חלקה. מסננים דרך מסננת בסדר רשת; להשליך מוצקים. תניח בצד. פרוס אבוקדו דק לחלק בין 8 צלחות קטנות, fanning החוצה פרוסות כדי ליצור משטח שטוח. אבוקדו מעיל עם ספריי בישול; לכסות עם ניילון לעטוף עד הצורך (כדי למנוע חמצון).
מרכיבים שתצטרך
5
מניחים סיד לקוביות על ומסביב אבוקדו.
מרכיבים שתצטרך
6
מפזרים 1/4 הנותרים מלח כפית.
מרכיבים שתצטרך
7
מקום 1 סורבה סקופ על גבי פרוסות אבוקדו; טפטוף עם 1 כפית שמן בצל. מחלקים שבבים בין צלחות; מפזרים פלפל שחור.