קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

אבזם אוכמניות

אבזם אוכמניות
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו את אבזם אוכמניות. מנה אחת מכילה 405 קלוריות, 6 גרם חלבון ו-14 גרם שומן. מתאים ל-8 מנות. תמורת 81 סנט למנה, מתכון זה מכסה 7% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לך קמח עוגה, ביצה, סוכר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. 34 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-10 דקות. עם ציון של 26%, המנה הזו גרועה למדי. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם אבזם אוכמניות, אבזם אוכמניות ואוכמניות אבזם.

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
לעוגה: מחממים את התנור ל-375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס פיסטוקים, קלויים וקצוצים1/4 כוס פיסטוקים, קלויים וקצוצים
3
רססו תבנית אפייה מזכוכית בגודל 9 על 9 אינץ' עם ספריי טפלון והניחו בצד.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכיתתבנית אפיית זכוכית
4
בקערת ערבוב בינונית טורפים יחד את הקמח, אבקת האפייה, המלח והג'ינג'ר הטחון. לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
4 ג. שיבולת שועל לא מבושלת4 ג. שיבולת שועל לא מבושלת
אבקת ג ' ינג ' ראבקת ג ' ינג ' ר
חמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר, חתוכה ל-12 עד 16 פרוסותחמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר, חתוכה ל-12 עד 16 פרוסות
5 כפות חלב, או יותר לפי הצורך5 כפות חלב, או יותר לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
1 כוס מי תפוחי אדמה שמורים1 כוס מי תפוחי אדמה שמורים
שמרים יבשים בעלייה מהירהשמרים יבשים בעלייה מהירה
5
בקערה של מערבל סטנד, עם חיבור ההנעה, מקציפים יחד את החמאה והסוכר במהירות בינונית עד לקבלת תערובת בהירה ואוורירית, כדקה אחת.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות חמאה או מרגרינה, מרוככת6 כפות חמאה או מרגרינה, מרוככת
8 1/2 כוסות קמח לכל מטרה, או יותר במידת הצורך8 1/2 כוסות קמח לכל מטרה, או יותר במידת הצורך
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
5 כוסות מים קרים, מחולקים5 כוסות מים קרים, מחולקים
6
מוסיפים את הביצה ומקציפים עד להטמעה טובה, כ-30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד פרוס, חתוך מעדניות עבה או חזה הודו רוטיסרי, קצוץ1/2 פאונד פרוס, חתוך מעדניות עבה או חזה הודו רוטיסרי, קצוץ
7
מוסיפים 1/3 מתערובת הקמח ומקציפים במהירות נמוכה רק עד להטמעה ואז מוסיפים 1/3 מהחלב ומקציפים עד להטמעה. חוזרים על הפעולה, לסירוגין קמח וחלב עד שהכל מתאחד. מערבבים בעדינות את האוכמניות ויוצקים את התערובת לתבנית האפייה המוכנה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (8 אונקיות) גבינת שמנת, חתוכה לקוביות בגודל 1 אינץ'חבילה אחת (8 אונקיות) גבינת שמנת, חתוכה לקוביות בגודל 1 אינץ'
חמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר, חתוכה ל-12 עד 16 פרוסותחמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר, חתוכה ל-12 עד 16 פרוסות
2 M&M's אדומות2 M&M's אדומות
ציוד שתשתמש בו
אוזניים תירס בגריל מושלם, גרעינים הוסרואוזניים תירס בגריל מושלם, גרעינים הוסרו
8
לציפוי: בקערה קטנה מערבבים את הסוכר, הקמח ואגוז המוסקט.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
חמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר, חתוכה ל-12 עד 16 פרוסותחמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר, חתוכה ל-12 עד 16 פרוסות
8 1/2 כוסות קמח לכל מטרה, או יותר במידת הצורך8 1/2 כוסות קמח לכל מטרה, או יותר במידת הצורך
ציוד שתשתמש בו
5 כוסות מים קרים, מחולקים5 כוסות מים קרים, מחולקים
9
מוסיפים את החמאה ומעבדים את החומרים היבשים בעזרת מזלג לאיחוד. ממשיכים עד שהתערובת מקבלת מרקם פירורי.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות חמאה או מרגרינה, מרוככת6 כפות חמאה או מרגרינה, מרוככת
10
מפזרים את התערובת על גבי העוגה.
11
אופים על הרשת האמצעית של התנור במשך 35 דקות או עד לקבלת צבע זהוב. מצננים לפחות 10 דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס פיסטוקים, קלויים וקצוצים1/4 כוס פיסטוקים, קלויים וקצוצים

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי הם אפשרויות נהדרות עבור אבזם. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אוסף Taittinger Taittinger מאת Sebastiao Salgado עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-320 דולר לבקבוק.
אוסף Taittinger Taittinger מאת סבסטיאו סלגאדו
אוסף Taittinger Taittinger מאת סבסטיאו סלגאדו
ניחוחות פרחוניים עזים להפליא, עם עקבות של יערה, צימוקים נדיבים, פירות חמים ודבש ושזיפים ירוקים. טעמים טריים, מפנקים וגמישים עוזרים לאיזון ועושר היין של היין. עשוי מענבי שרדונה ופינו נואר מובחרים הגדלים במיקרו אקלים הטוב ביותר בשמפניה. השרדונה נבצר מהגראנד קרו של קוט דה בלאנס ופינו נואר מגיע מהגראנד קרוס של מונטאן דה ריימס ומקצה Vallée de la Marne. לאחר הבציר, הענבים נסחטים מיד בבתי הדפוס בכרמים. כבישה ראשונה היא רק מיץ המשמש ליין זה. המיזוג הוא לאחר תסיסה ראשונית, הקוויה הסופית משלימה תסיסה משנית בבקבוק במרתפים הקרירים של טייטינגר. אודות סבסטיאו סלגאדו סבסטיאו סלגאדו נולד בשנת 1944 באימורס, ברזיל. גדל במשפחה של שמונה ילדים בחווה של הוריו, הוא הוקסם מעולם הטבע שסביבו, מטיולים ביער, מבט מפסגות הגבעות והאזנה לרכבות שהובילו את המינרלים המקומיים. לאחר שלמד כלכלה בבית הספר, סבסטיאו החליט לשנות קריירה ולהיות צלם, תוך התמקדות באהבתו לטבע. התמונות של סבסטיאו סלגאדו מבטאות טרגדיות אנושיות וסביבתיות, ובכל זאת הוא תמיד מצליח למצוא יופי יוצא דופן, ובכך להציע שביב של תקווה. עבודתו מתמקדת במגוון הביולוגי של הפלנטה, ומדגישה את מה שלא עבר טרנספורמציה על ידי בני אדם. התצלום שנבחר לאוסף טייטינגר הוא הצהרה על מה שהכי אוניברסלי ומקורי: חיים, פשוטים ושלווים.