קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

אגוז רוסי-לביבות דובדבן עם רוטב דובדבן

אגוז רוסי-לביבות דובדבן עם רוטב דובדבן
לביבות אגוז-דובדבן רוסיות עם רוטב דובדבן-תפוח יכול להיות רק מזרח אירופה מתכון שאתה מחפש. והוא יספק כ 16 מנות. מנה אחת מכילה 165 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך תמצית vanillan, רוטב דובדבן-תפוח, דובדבנים טארט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד היטב כמו מנות ראשונות סבירים מאוד עבור חנוכה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו סלט תפוחים, דובדבנים ואגוזים מסוכרים + ויניגרט דובדבנים בלסמי, פיצה דובדבנים Crostata Dolce (פאי שרי ריקוטה) עם רוטב דובדבן פורט, ו עוגת תפוחים-דובדבנים-שוקולד לבן Frangipane עם גלידת תפוחים ירוקה וברנדי דובדבן-תפוחים קומפוט (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים דובדבנים בקערה קטנה עם מספיק מים חמים כדי לכסות; להשרות עד מנופח, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
ניקוז. תניח בצד.
3
מערבבים את שתי הגבינות, חלמונים, ותמצית וניל במעבד רק עד חלקה, כ -30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
זנים של פטריותזנים של פטריות
4
מוסיף קמח, סוכר, ומלח ומערבבים, באמצעות / כיבוי פונה, רק עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
5
מעביר את הבלילה לקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
6
מערבבים דובדבנים שמורים ואגוזים קצוצים.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות אגוזחתיכות אגוז
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
7
באמצעות מיקסר חשמלי, להכות חלבונים ביצה בקערה גדולה עד נוקשה אבל לא יבש. בעדינות לקפל לבנים לתוך הבלילה 3 תוספות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
8
ממיסים 1 כף חמאה עם 1 כף שמן במחבת כבד nonstick גדול מעל חום בינוני עד חם אבל לא מעשן. עבודה בקבוצות, ירידה הבלילה על ידי ערימת כף גדוש למחבת להתפשט 2 1/2 סיבובים אינץ'. מבשלים עד תחתית הם זהב, על 1 1/2 דקות לכל צד. באמצעות מרית מחוררת, להעביר לביבות צלחות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
9
מוסיפים עוד חמאה ושמן לפי הצורך ומאפשרים להתחמם לפני הוספת הבלילה יותר.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
10
מגישים מיד עם רוטב דובדבן תפוח.
מרכיבים שתצטרך
טעם מייפל לפי הטעםטעם מייפל לפי הטעם
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי