אגוז רוסי-לביבות דובדבן עם רוטב דובדבן
לביבות אגוז-דובדבן רוסיות עם רוטב דובדבן-תפוח יכול להיות רק מזרח אירופה מתכון שאתה מחפש. והוא יספק כ 16 מנות. מנה אחת מכילה 165 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך תמצית vanillan, רוטב דובדבן-תפוח, דובדבנים טארט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד היטב כמו מנות ראשונות סבירים מאוד עבור חנוכה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו סלט תפוחים, דובדבנים ואגוזים מסוכרים + ויניגרט דובדבנים בלסמי, פיצה דובדבנים Crostata Dolce (פאי שרי ריקוטה) עם רוטב דובדבן פורט, ו עוגת תפוחים-דובדבנים-שוקולד לבן Frangipane עם גלידת תפוחים ירוקה וברנדי דובדבן-תפוחים קומפוט (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים דובדבנים בקערה קטנה עם מספיק מים חמים כדי לכסות; להשרות עד מנופח, על 10 דקות.
מערבבים את שתי הגבינות, חלמונים, ותמצית וניל במעבד רק עד חלקה, כ -30 שניות.
מוסיף קמח, סוכר, ומלח ומערבבים, באמצעות / כיבוי פונה, רק עד מעורבב.
מעביר את הבלילה לקערה גדולה.
מערבבים דובדבנים שמורים ואגוזים קצוצים.
באמצעות מיקסר חשמלי, להכות חלבונים ביצה בקערה גדולה עד נוקשה אבל לא יבש. בעדינות לקפל לבנים לתוך הבלילה 3 תוספות.
ממיסים 1 כף חמאה עם 1 כף שמן במחבת כבד nonstick גדול מעל חום בינוני עד חם אבל לא מעשן. עבודה בקבוצות, ירידה הבלילה על ידי ערימת כף גדוש למחבת להתפשט 2 1/2 סיבובים אינץ'. מבשלים עד תחתית הם זהב, על 1 1/2 דקות לכל צד. באמצעות מרית מחוררת, להעביר לביבות צלחות.
מוסיפים עוד חמאה ושמן לפי הצורך ומאפשרים להתחמם לפני הוספת הבלילה יותר.
מגישים מיד עם רוטב דובדבן תפוח.