קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 30 דק.
מנות12
ציון בריאות3
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

אגוזי לוז-מוקה דאקואז

אגוזי לוז-מוקה דאקואז
הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו -30 דקות. נסו אגוזי לוז Dacquoise, עוגת מוקה דאקואז, ו דאקואז עם רוטב מוקה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מיקום מדפים בשליש העליון והתחתון של התנור מחממים ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מורחים את אגוזי לוז על תבנית אפייה ואופים עד קלוי, 12 עד 15 דקות; בואו להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי לוזאגוזי לוז
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
3
שלב 1 כוס כל אגוזי לוז וסוכר ועמילן תפוחי אדמה בבלנדר או מעבד מזון ודופק עד הקרקע דק מאוד.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תפוחי אדמהעמילן תפוחי אדמה
אגוזי לוזאגוזי לוז
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
בלנדרבלנדר
4
מעבירים לקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
להפחית את טמפרטורת התנור ל 275 מעלות F. קו 2 גיליונות אפייה גדולים עם נייר קלף. באמצעות קערה כמדריך, לצייר שלושה עיגולים 7 אינץ ' על הקלף עם עיפרון (2 עיגולים על 1 חתיכת מעגל 1 על השני); להעיף את הקלף כך הסימונים עם הפנים כלפי מטה.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
קערהקערה
תנורתנור
6
שים את החלבונים ביצה, 1/2 כוס סוכר והמלח בקערה חסינת חום גדולה. הגדר מעל סיר של מים רותחים (לא לתת את הקערה לגעת במים) ו לטאטא עד הסוכר הוא מומס ואת התערובת היא חמה, 2 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
סוכרסוכר
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מקציףמקציף
קערהקערה
7
הסר את הקערה מן הסיר והכה עם מערבל במהירות בינונית גבוהה עד נוקשה ומבריק אבל לא יבש, על 2 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
בלנדרבלנדר
קערהקערה
8
מקפלים את החלב ורבע של תערובת ביצה לבן לתוך תערובת אגוז עם מרית גומי עד חלקה, ואז לקפל את החלבונים הנותרים עד רק בשילוב. מחלקים את הבלילה בין 3 עיגולים על הקלף ומתפשטים באופן שווה עם מרית אופסט כדי למלא את העיגולים.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
מורחיםמורחים
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
מריתמרית
9
אופים 1 שעה, 30 דקות, ולאחר מכן לעבור את המיקום של המחבתות ולהמשיך לאפות עד המשרד, יבש וזהב, 1 עד 2 שעות נוספות. (השכבות נעשות כאשר הם מקלפים בקלות את הקלף.)
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
10
בואו להתקרר מעט על סדיני האפייה; לקלף את הקלף ולהעביר למדף להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
11
בינתיים, להפוך את גנאש: לשים 1 כוס קרם בקערה בטוחה במיקרוגל; מיקרוגל עד חם מאוד, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגלמיקרוגל
קערהקערה
12
לטאטא בשוקולד ואבקת אספרסו עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
שוקולדשוקולד
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
1
שלב את הנותרים 4 כוסות שמנת 1/3 כוס סוכר בקערה גדולה והכה עם מערבל במהירות בינונית עד שהוא בקושי מחזיק פסגות רכות, 1 עד 2 דקות. סיים להכות את הקרם ביד עם מקצף עד פסגות רכות טופס; לא overbeat.
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
מקציףמקציף
קערהקערה
2
שים 2 שכבות מרנג על תבנית אפייה; מורחים מחצית הגנאש על כל אחד, לקצה. להכניס למקרר עד סט, 15 דקות. (אם גנאש הוא מוצק מדי כדי להפיץ, מיקרוגל במרווחים של 20 שניות כדי לרכך.)
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מיקרוגלמיקרוגל
3
מניחים על מגש מרנג עם ציפוי גנאש.
4
מורחים עם 1 כוס קצפת. מחסנית מקצפת ganache האחר על גבי; מורחים עם שכבה נוספת של קצפת. למעלה עם הקצפת האחרונה, ולאחר מכן לכסות את החלק העליון ואת הצד של העוגה עם שאר קצפת. קוצצים את אגוזי לוז 1/3 כוס הנותרים ומפזרים על גבי העוגה יחד עם שוקולד מגולח. מקררים לפחות 6 שעות או לילה לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
קצפתקצפת
שוקולדשוקולד
אגוזי לוזאגוזי לוז
מורחיםמורחים
5
צילום: Con Poulos