אגוזי לוז-מוקה מקרונים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל אגוזי לוז מוקה. והוא יספק כ 16 מנות. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 167 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לכם שמנת כבדה, סוכר ממתקים, אבקת אספרסו מיידית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 25 דקות. נסו עוגת שיש מוקה אגוזי לוז עם שמנת חמוצה מוקה גנאש, עוגיות אגוזי לוז, ו עוגיות אגוזי לוז (מתכונים דומים).
הוראות
קו 2 דפי אפייה עם נייר קלף.
לטחון 1 כוס הסוכר של ממתקים, אגוזי לוז, וקקאו במעבד מזון עד אבקתי, על 3 דקות. לנפות תערובת דרך מסננת רשת בינונית על פיסת נייר קלף, ואז להשליך כל חתיכות גדולות של אגוזים שלא באו דרך המסננת.
עם מיקסר חשמלי, להכות את החלבונים ביצה ומלח עד שהם מחזיקים מעמד אבל לא פסגות יבשות, על 2 דקות. בהדרגה להוסיף את הנותרים 1 כוס סוכר, כף בכל פעם, גירוד את הצדדים של הקערה לפי הצורך; זה יכול לקחת עד 3 דקות. לנצח במשך 30 שניות נוספות עד הפסגות הם המשרד ומבריק אבל עדיין לא יבש. מקפלים את תערובת האגוזים בעדינות לתוך חלבוני הביצה עם מרית גומי גדולה.
העברת תערובת לתוך שקית צנרת גדולה מצויד קצה צנרת רגיל 1/2 אינץ'. צינור 32 2 אינץ 'על ידי כ 1/3 אינץ' סיבובים עבים, במרווחים שווים, על כל אחד המחבתות מוכן. מניחים בצד להתייבש באוויר במשך 30 דקות לפני האפייה.
בינתיים לעשות את המילוי: לשים שוקולד בקערה בינונית עמיד בפני חום. בסיר קטן, להביא שמנת, עם אבקת אספרסו מעורבב, לרתיחה.
יוצקים קרם על שוקולד ולנער קערה בעדינות כך קרם מתיישב סביב השוקולד. מניחים את התערובת בצד עד השוקולד רך, על 5 דקות.
להקציף בעדינות עד חלקה, דואג לא לשלב יותר מדי בועות אוויר. מגניב בטמפרטורת החדר עד להגדיר.
מחממים תנור ל 325 מעלות F.
אופים מקרונים עד סט ונפוח, כ -18 עד 20 דקות. תיזהר לא לבשל את המקרונים יותר מדי או שהם יישברו. עוגיות מגניב במשך 5 דקות ולאחר מכן לקלף בעדינות מנייר.
מורחים 1 כפית של מוקה מילוי על עוגייה כריך 2 עוגיות יחד.