אגוזי לוז-עוגיות מוקה בונבון
מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 8%. ציון זה הוא בלתי אפשרי. עוגיות בונבון אגוזי לוז, עכבישי בונבון אגוזי לוז שוקולד מריר, ו עוגיות מרנג מוקה אגוזי לוז דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
בקערה גדולה חמאת שמנת וסוכר קונדיטורים עד לקבלת אור ותפוח.
שלב וניל ואבקת אספרסו עד להמסה.
שלב קמח ומלח; מוסיפים בהדרגה לתערובת מוקרמת ומערבבים היטב.
מעצבים כפית בצק גדושה סביב כל אגוז לוז ויוצרים כדור.
מקום 2 ב. מלבד על ניירות אפייה לא משומנים.
אופים בחום של 350 למשך 8-10 דקות או עד שהתחתיות משחימות.
לזיגוג אספרסו מניחים סוכר קונדיטורים בקערה קטנה.
שלב את אבקת האספרסו והווניל עד להמסה; הוסף לקערה. מערבבים מספיק שמנת כדי להשיג עקביות טבילה; מניחים בצד. לזיגוג שוקולד, שלבו את הסוכר, השוקולד והשמנת של הקונדיטורים.
טובלים מחצית מהעוגיות בזיגוג אספרסו. טובלים את העוגיות שנותרו בזיגוג שוקולד; אפשר לעודף לטפטף.
מניחים על נייר שעווה ומפזרים ג ' ימי.
הניחו לעמוד עד להתייצבות.
יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.
ניתן לשלב עוגיות עם שרי שמנת, מדיירה ופרוסקו. פרוסקו מבעבע מתוק לא מציף סוכר פשוט או עוגיות לחם קצר, שרי שמנת מתוקה משלימה עוגיות מתובלות, ותווי האגוזים של מדיירה תואמים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי]()
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "