קושימומחה
מוכן ב50 דק.
מנות42
ציון בריאות0
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

אגוזי לוז-עוגיות מוקה בונבון

אגוזי לוז-עוגיות מוקה בונבון
מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 8%. ציון זה הוא בלתי אפשרי. עוגיות בונבון אגוזי לוז, עכבישי בונבון אגוזי לוז שוקולד מריר, ו עוגיות מרנג מוקה אגוזי לוז דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
בקערה גדולה חמאת שמנת וסוכר קונדיטורים עד לקבלת אור ותפוח.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
שלב וניל ואבקת אספרסו עד להמסה.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
3
מוסיפים לתערובת מוקרמת.
4
שלב קמח ומלח; מוסיפים בהדרגה לתערובת מוקרמת ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
5
מעצבים כפית בצק גדושה סביב כל אגוז לוז ויוצרים כדור.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
6
מקום 2 ב. מלבד על ניירות אפייה לא משומנים.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
7
אופים בחום של 350 למשך 8-10 דקות או עד שהתחתיות משחימות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
8
הסר למתלים כדי להתקרר.
9
לזיגוג אספרסו מניחים סוכר קונדיטורים בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
10
שלב את אבקת האספרסו והווניל עד להמסה; הוסף לקערה. מערבבים מספיק שמנת כדי להשיג עקביות טבילה; מניחים בצד. לזיגוג שוקולד, שלבו את הסוכר, השוקולד והשמנת של הקונדיטורים.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
זיגוג שוקולדזיגוג שוקולד
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
11
טובלים מחצית מהעוגיות בזיגוג אספרסו. טובלים את העוגיות שנותרו בזיגוג שוקולד; אפשר לעודף לטפטף.
מרכיבים שתצטרך
זיגוג שוקולדזיגוג שוקולד
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
12
מניחים על נייר שעווה ומפזרים ג ' ימי.
מרכיבים שתצטרך
כתום והדבק צבע מאכלכתום והדבק צבע מאכל
13
הניחו לעמוד עד להתייצבות.

יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.

ניתן לשלב עוגיות עם שרי שמנת, מדיירה ופרוסקו. פרוסקו מבעבע מתוק לא מציף סוכר פשוט או עוגיות לחם קצר, שרי שמנת מתוקה משלימה עוגיות מתובלות, ותווי האגוזים של מדיירה תואמים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "