קושימומחה
מוכן ב50 דק.
מנות42
ציון בריאות0
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

אגוזי לוז-עוגיות מוקה בונבון

אגוזי לוז-עוגיות מוקה בונבון
מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 8%. ציון זה הוא בלתי אפשרי. עוגיות בונבון אגוזי לוז, עכבישי בונבון אגוזי לוז שוקולד מריר, ו עוגיות מרנג מוקה אגוזי לוז דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
בקערה גדולה חמאת שמנת וסוכר קונדיטורים עד לקבלת אור ותפוח.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
שלב וניל ואבקת אספרסו עד להמסה.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
3
מוסיפים לתערובת מוקרמת.
4
שלב קמח ומלח; מוסיפים בהדרגה לתערובת מוקרמת ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
מעצבים כפית בצק גדושה סביב כל אגוז לוז ויוצרים כדור.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
6
מקום 2 ב. מלבד על ניירות אפייה לא משומנים.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
7
אופים בחום של 350 למשך 8-10 דקות או עד שהתחתיות משחימות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
הסר למתלים כדי להתקרר.
9
לזיגוג אספרסו מניחים סוכר קונדיטורים בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
10
שלב את אבקת האספרסו והווניל עד להמסה; הוסף לקערה. מערבבים מספיק שמנת כדי להשיג עקביות טבילה; מניחים בצד. לזיגוג שוקולד, שלבו את הסוכר, השוקולד והשמנת של הקונדיטורים.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
זיגוג שוקולדזיגוג שוקולד
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
11
טובלים מחצית מהעוגיות בזיגוג אספרסו. טובלים את העוגיות שנותרו בזיגוג שוקולד; אפשר לעודף לטפטף.
מרכיבים שתצטרך
זיגוג שוקולדזיגוג שוקולד
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
12
מניחים על נייר שעווה ומפזרים ג ' ימי.
מרכיבים שתצטרך
כתום והדבק צבע מאכלכתום והדבק צבע מאכל
13
הניחו לעמוד עד להתייצבות.

יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.

ניתן לשלב עוגיות עם שרי שמנת, מדיירה ופרוסקו. פרוסקו מבעבע מתוק לא מציף סוכר פשוט או עוגיות לחם קצר, שרי שמנת מתוקה משלימה עוגיות מתובלות, ותווי האגוזים של מדיירה תואמים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "