קושימומחה
מוכן ב50 דק.
מנות42
ציון בריאות0
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

אגוזי לוז-עוגיות מוקה בונבון

אגוזי לוז-עוגיות מוקה בונבון
מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 8%. ציון זה הוא בלתי אפשרי. עוגיות בונבון אגוזי לוז, עכבישי בונבון אגוזי לוז שוקולד מריר, ו עוגיות מרנג מוקה אגוזי לוז דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
בקערה גדולה חמאת שמנת וסוכר קונדיטורים עד לקבלת אור ותפוח.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
שלב וניל ואבקת אספרסו עד להמסה.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מוסיפים לתערובת מוקרמת.
4
שלב קמח ומלח; מוסיפים בהדרגה לתערובת מוקרמת ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
5
מעצבים כפית בצק גדושה סביב כל אגוז לוז ויוצרים כדור.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
6
מקום 2 ב. מלבד על ניירות אפייה לא משומנים.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
7
אופים בחום של 350 למשך 8-10 דקות או עד שהתחתיות משחימות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
הסר למתלים כדי להתקרר.
9
לזיגוג אספרסו מניחים סוכר קונדיטורים בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
10
שלב את אבקת האספרסו והווניל עד להמסה; הוסף לקערה. מערבבים מספיק שמנת כדי להשיג עקביות טבילה; מניחים בצד. לזיגוג שוקולד, שלבו את הסוכר, השוקולד והשמנת של הקונדיטורים.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
זיגוג שוקולדזיגוג שוקולד
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
11
טובלים מחצית מהעוגיות בזיגוג אספרסו. טובלים את העוגיות שנותרו בזיגוג שוקולד; אפשר לעודף לטפטף.
מרכיבים שתצטרך
זיגוג שוקולדזיגוג שוקולד
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
גליל פירותגליל פירות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
12
מניחים על נייר שעווה ומפזרים ג ' ימי.
מרכיבים שתצטרך
כתום והדבק צבע מאכלכתום והדבק צבע מאכל
13
הניחו לעמוד עד להתייצבות.

יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.

ניתן לשלב עוגיות עם שרי שמנת, מדיירה ופרוסקו. פרוסקו מבעבע מתוק לא מציף סוכר פשוט או עוגיות לחם קצר, שרי שמנת מתוקה משלימה עוגיות מתובלות, ותווי האגוזים של מדיירה תואמים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "