ניוקי Paduan: ניוקי alla Padovana
ניוקי פדואן: ניוקי אלה פאדובנה עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה זו מכילה סביב 15 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 397 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם סוכר, קינמון, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. וזה לא כל כך מרהיב. מתכונים דומים: ניוקי אלה רומנה (רומאית סולת ניוקי), ניוקי alla Ciociaria (ניוקי בסגנון Ciociaria), ו ניוקי אלה סורנטינה..
הוראות
מניחים את כל תפוחי האדמה בסיר עם מים כדי לכסות. מביאים לרתיחה ומבשלים ברתיחה נמוכה עד שהם רכים, כ 45 דקות. בעוד עדיין חם, לקלף את תפוחי האדמה ולהעביר אותם דרך טחנת ירקות על לוח פסטה נקי.
הפוך באר במרכז תפוחי האדמה ומפזרים בכל רחבי עם קמח, סוכר, וקינמון. להביא את החומרים יחד כדי ליצור בצק הומוגני. ללוש במשך 4 דקות, עד שהכדור יבש למגע. מחלקים את הבצק ל 6 כדורים גדולים.
מגלגלים כל כדור לחבלים בקוטר 3/4 אינץ 'וחותכים את החבלים לחתיכות באורך 1 אינץ'. להעיף את החתיכות של מזלג או לאורך הצד הקעור של פומפיה גבינה, להבקיע את הצדדים. זרוק את חתיכות הבצק לתוך המים הרותחים ומבשלים עד שהם צפים על פני השטח, על 1 דקה.
מסננים את הניוקי ומעבירים לקערת ערבוב. לזרוק עם חמאה מומסת, לפרמזן פרמז 'יאנו-רג' יאנו מעל, ומגישים מיד.