אגוזי פקאן מתוקים-חריפים
אגוזי פקאן מתוקים ומתובלים עשויים להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכונים למנה העיקרית שלך. מתכון צמחוני ואינו מכיל גלוטן,, ללא חלב ולקטו אובו מגיש 4 ומחירו 3.01 $ למנה . חלק אחד מהמנה הזו מכיל כ -16 גרם חלבון , 68 גרם שומן ובסך הכל 844 קלוריות . 9 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. גשו לסופר וקנו כמון טחון, מלח כשר, קינמון טחון ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-20 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי מרהיב של 89% . תבשיל בטטה אננס עם אגוזי פקאן מסוכרים , נבטי בריסל קלויים עם פנקטן מזוגגים ואגוזי פקאן ומשמש קלפותי עם לבנדר ופקאן דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מחממים את התנור ל-250 מעלות F. מקציפים את החלבון עם 1 כף מים בקערה גדולה עד לקבלת קצף.
מוסיפים את האגוזים, הסוכר, הכמון, הקאיין, הקינמון ו-1/2 כפית מלח ומערבבים היטב.
מורחים את התערובת על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
אופים עד שהאגוזים לרוב יבשים אך עדיין מעט דביקים, כ-40 דקות.
מוציאים את האגוזים מהתנור ומערבבים. מנמיכים את הטמפרטורה ל-200 מעלות F. מחזירים את האגוזים לתנור ואופים עד שהם פריכים, כ-30 דקות נוספות. מערבבים כדי לשחרר את האגוזים מתבנית האפייה; מצננים לחלוטין על הסדין.