אגנוג פלאן על קרום קינמון
פלאן ליקר ביצים על קרום קינמון עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 444 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 23 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור חג המולד. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם קצפת כבדה, קינמון טחון, ביצים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. נסו אגנוג פלאן, עוגת קינמון, ו עוגת דלעת ליקר ביצים עם קרום זנגביל (מתכונים דומים).
הוראות
להקציף הראשון 4 מרכיבים בקערה קטנה כדי להתמזג.
להקציף חלמון ביצה 1tablespoon קצפת בקערה אחרת קטנה להתמזג. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח חמאה וסוכר בקערה בינונית ללא בלי מלח. מקציפים בתערובת חלמון (תערובת מאילוק מקושקש). הכה בתערובת קמח justuntil מעורבב (הבצק יהיה דביק מעט).באמצעות ידיים מקורנות, לאסוף בצק יחד וליצור לדיסק. לעטוף פלסטיק; צ ' יללפחות 1 שעה. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 dayahead. שמור צונן.
תן לרכך מעט בטמפרטורת החדר לפני מתגלגל החוצה.
מתלה מיקום במרכז התנור וחימום מראש עד 191°.
מרדדים את הבצק על נייר קלף מנופח קלות לסיבוב 9 אינץ'.באמצעות 8 1/2 אינץ ' בקוטר צלחת כמדריך, לחתוך עגול.
להעביר את הבצק עגול, עדיין עלהקלף, לתבנית אפייה. פירס doughall מעל עם מזלג.
אופים עד הקרום הוא goldenbrown ואפה דרך, 28 עד 30 דקות.קרום מגניב לגמרי על תבנית אפייה. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. Coverand לאחסן בטמפרטורת החדר.
שלב 1 כוס סוכר, 1/3 כוס מים, וסירופ תירס ב mediumsaucepan כבד. מערבבים מעל בינוני נמוך סוכר heatuntil מתמוסס. להגדיל את החום ואת הבוץ מבלי לערבב עד turnsdeep תערובת ענבר, מדי פעם מסתחרר panand צחצוח למטה הצדדים עם מברשת רטובה, על 10 דקות. מיד pourcaramel לתוך 9 אינץ 'קוטר עוגה panwith 2 אינץ' -צדדים גבוהים. באמצעות כפפות תנור toprotect הידיים, להטות מחבת כדי מערבולת קרמל overbottom ו חצי למעלה הצדדים של מחבת. מגניב, בזמן הכנת חביצה.
מתלה מיקום במרכז התנור וחימום מראש עד 163°.
להקציף חלמונים ביצה, ביצים, 1 כוס שמנת, ו 1/4 כוס סוכר בתערובת bowlto גדולה.
שלב 1 כוס שמנת, חלב, רום, אגוז מוסקט, ו 1/2 כוס סוכר בסיר גדול.מערבבים רום על חום בינוני untilsugar מתמוסס; להגביר את החום ולהביא tosimmer. בהדרגה להקציף תערובת רום חם לתערובת חלמון.
יוצקים תערובת דרך finestrainer לתוך מחבת עוגה עם קרמל.
מחבת Placecake במחבת צלייה גדולה.
מוסיפים מים enoughhot למחבת צלייה לבוא חצי עד הצדדים של מחבת עוגה. מכסים צלייה בצפיפות בנייר כסף.
אופים פלאן עד סט, על 1 שעה 40minutes (מרכז עשוי לנוע מעט wherpan הוא מזועזע בעדינות, אבל הדף ירגיש כאשר נלחץ קלות).
הסר מהתנור; תן פלאן לעמוד במחבת צלייה עם מים10 דקות.
הסר תבנית עוגה מ roastingpan.
העברה ישירות למקרר; chilluncovered לילה. לעשות קדימה: יכול bemade 2 ימים קדימה. לכסות ולשמור מקורר.
מערבבים את כל החומרים למעט מוסקט בקערה גדולה.באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח עד פסגות form.DO קדימה: ניתן לעשות 2 שעות קדימה.כיסוי וצינה. Rewhisk להתעבות, אםזה הכרחי, לפני השימוש.
תריץ סכין קטנה מסביב לפלאן כדי להשתחרר ממחבת.
מניחים קרום אפוי על פלאן inpan.
מניחים מגש גדול על פלאן עם קרום.שימוש בשתי ידיים ומחזיק מגש וpan עם פלאן בחוזקה יחד, להפוך flanwith קרום על מגש. לגרד כל כתם קרמל במחבת על פלאן. במרכז העליון אופלן עם ערימה של קצפת רום.
מפזרים קרם קל עם אגוז מוסקט מגורד.