קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות18
ציון בריאות1
מגזין

אגנולוטי דלעת

אגנולוטי דלעת
דלעת Agnolotti יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. מנה אחת מכילה 56 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. והוא יספק כ 18 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם פרמזן, פירה דלעת, עטיפות וונטון מרובע, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך spoonacular סופר של 12%. נסו אגנולוטי דלעת, Agnolotti Bolognese, ו פורסלין אגנולוטי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחית פירה דלעת, פרמזן, סוכר, וגלידת לימון בקערה בינונית. מתבלים במלח ופלפל. סדר עטיפות wonton על משטח עבודה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
עטיפות Wontonעטיפות Wonton
גרידת לימוןגרידת לימון
פרמזןפרמזן
דלעתדלעת
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מברשת קצוות עם ביצה מוכה קלות.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
3
מניחים 1 כפית מילוי על החצי התחתון; מקפלים את החצי העליון על, בעדינות הקשה על הקצוות לאטום. מרתיחים רביולי במים מלוחים עד רק רך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
מיםמים
4
להמס חמאה עם קרם fraîche במחבת sauté.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מוסיפים רביולי ו 2 כפות פסטה בישול נוזלי; לזרוק מעיל. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. למעלה עם פרמזן מגורר זרעי דלעת (pepitas).
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
זרעי דלעתזרעי דלעת
פרמזןפרמזן
רביולירביולי
פסטהפסטה