דלעת Agnolotti יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. מנה אחת מכילה 56 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. והוא יספק כ 18 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם פרמזן, פירה דלעת, עטיפות וונטון מרובע, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך spoonacular סופר של 12%. נסו אגנולוטי דלעת, Agnolotti Bolognese, ו פורסלין אגנולוטי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחית פירה דלעת, פרמזן, סוכר, וגלידת לימון בקערה בינונית. מתבלים במלח ופלפל. סדר עטיפות wonton על משטח עבודה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
עטיפות Wonton
גרידת לימון
פרמזן
דלעת
סוכר
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
מברשת קצוות עם ביצה מוכה קלות.
מרכיבים שתצטרך
ביצה
3
מניחים 1 כפית מילוי על החצי התחתון; מקפלים את החצי העליון על, בעדינות הקשה על הקצוות לאטום. מרתיחים רביולי במים מלוחים עד רק רך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רביולי
מים
4
להמס חמאה עם קרם fraîche במחבת sauté.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרש
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
מוסיפים רביולי ו 2 כפות פסטה בישול נוזלי; לזרוק מעיל. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. למעלה עם פרמזן מגורר זרעי דלעת (pepitas).