אגס ורוקפור סטרטה
אגס ורוקפור סטרטן הוא צמחוני ומספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 198 קלוריות, 9 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. אם יש לכם מלח, ריזלינג, לחם חסון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 25% המנה הזאת די גרועה. נסו סלט אגס רוקפור, Roquefort ו שטרודל אגס, ו סלט אגס רוקפור (מתכונים דומים).
הוראות
מעיל צלחת אפייה 13 x 9 אינץ ' עם ספריי בישול. מסדרים 5 פרוסות לחם בתחתית המנה בשכבה אחת.
מפזרים 1/8 מלח כפית ופלפל 1/8 כפית. למעלה עם 3/4 כוס גבינה. מסדרים את פרוסות האגס על גבי גבינה; למעלה עם לחם שנותר, יין, מלח, פלפל, וגבינה.
מערבבים חלב וביצים בקערה; מערבבים היטב עם מקצף.
יוצקים את תערובת החלב על תערובת הלחם.
מכסים סטרטה ואופים ב 425 במשך 30 דקות. לחשוף ולאפות 25 דקות נוספות או עד חום זהוב.