אגס, סטילטון, סלט עולש עם ערמונים פריכים
אגס, סטילטון, סלט עולש עם ערמונים פריכים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 371 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם סטילטון, שאלוט, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. נסו עולש, חזיר מטוגן וסלט אגסים, אגס, עולש & סלט גבינה כחולה, ו פטריות ערמונים, עולש אדום ודלורית (מתכונים דומים).
הוראות
חום 2 כפות שמן במחבת כבדה 10 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז לטגן 1/2 ערמונים עם מלח ופלפל, לטעום, ערבוב, עד פריך בחוץ (להיזהר לא לשרוף או לבשל עד קשה), על 4 דקות. הפוך אצווה אחרת באותו אופן.
חצי אגסים הליבה, ולאחר מכן לחתוך לאורכו לפרוסות דקות.
לטאטא יחד חרדל, חומץ, מלח ופלפל, לפי הטעם, בקערה גדולה ולהוסיף 6 כפות הנותרים שמן בזרם איטי, לטאטא עד emulsified.
הוסף עולש, ערמונים, אגסים, סטילטון ו לזרוק עד מצופה באופן שווה. מתבלים במלח ופלפל.