אגס פרמזן ביסקוויטים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל לחמניות פרמזן אגס. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 22 גרם של שומן, וסך הכל 342 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח כשר, חמאה, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון לאוהדים של מזון סקוטי. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מצטיין spoonacular ציון של 24%. מתכונים דומים: ביסקוויטי אגס-אגוז, ביסקוויטי אגס ג'ינג'ר, ו מאפה אגוז & אגס ביסקוויטים.
הוראות
מקום הראשון 4 מרכיבים במעבד מזון, ואת הדופק לשלב.
מוסיפים חמאה; דופק עד תערובת דומה ארוחה גסה.
מעבירים לקערה, ומערבבים בגבינה ואגס.
מוסיפים קצפת ומערבבים רק עד לשלב. (Do not overstir.) אם הבצק עדיין מתפורר, מערבבים יותר קצפת, 1 כף בכל פעם, כדי להביא בצק יחד.
ללוש בצק בעדינות כמה פעמים עם ידיים מקומטות על משטח מקומח קלות. (הבצק צריך פשוט לבוא יחד ולא להיות דביק.) לטפוח בצק לתוך עגול בקוטר 8 אינץ', על 1/2 אינץ ' עבה.
חותכים ל 8 משולשים עם סכין חדה, ומניחים על גיליון אפייה מצופה נייר קלף.
אופים ב 400 במשך 24 דקות או עד חום זהוב. מגניב מעט לפני ההגשה.