אגסים אפויים עם יוגורט וניל וגרנולה
אגסים אפויים עם יוגורט וניל גרנולן הוא צמחוני תוספת. מתכון זה משמש 4. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 8 גרם חלבון, 5 גרם שומן, ובסך הכל של 261 קלוריות. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -8 היו אומרים שהוא הגיע למקום. זה הביא לך את כולםמתכונים. גשו לסופר וקנו אגסים, מים, יוגורט וניל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 5 דקות. עם כפית ציון 58%, המנה הזו טובה. מתכונים דומים: אגסים ותמרים עם יוגורט וניל כתום, אגסים עלומים עם רוטב יוגורט וניל-דבש, ו חטיפי גרנולה פאי דלעת יוגורט וניל.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות פרנהייט.
חותכים אגסים לשניים לאורכם ומסירים את הליבה בעזרת כף מלון או כף קטנה.
מניחים אגסים, חתוכים בצד כלפי מטה, בתבנית אפייה רדודה מספיק גדולה כדי להחזיק אותם.
יוצקים מיץ תפוחים ומים על אגסים; מזלפים דבש. מכסים את התבנית באופן רופף בנייר כסף ואופים כ-35 דקות או עד שהם רכים. בזמן שהאגסים נאפים, מניחים גרנולה בתבנית אפייה רדודה או בצלחת פאי וטוסטים בתנור 10 דקות; מניחים בצד.
בסיום האגסים מוזגים נוזל אפייה לסיר קטן ומנמיכים על אש בינונית עד שנשאר כ-1/4 כוס סירופ; מניחים בצד להתקרר.
מרפדים מסננת במגבות נייר ומניחים מעל קערה לתפיסת טפטופים.
יוצקים יוגורט לתוך מסננת ולאפשר לנקז כ -30 דקות. מחלקים יוגורט בין 4 קערות רדודות.
מניחים חצי אגס חם, חתוך בצד כלפי מעלה, מעל יוגורט. מעל גרנולה קלויה ומזלפים סירופ.
מקשטים בעלה נענע, אם רוצים.