אגסים ג'ינג'ר מקורמל
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו-25 דקות. אם יש לך אגסים anjou, סוכר חום חזק, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. נסו אגסים ג'ינג'ר מקורמל, אגסים מתובלים בקרמל, ו עוף עם אגסים מקורמלים (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד את כל החומרים בתנור הולנדי גדול, ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר, ערבוב מדי פעם, 2 שעות.
מביאים תערובת אגס לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, ערבוב כל הזמן. להפחית את החום נמוך, לבשל, ערבוב לעתים קרובות, 1 שעה או עד מעובה וזהב. מגניב לחלוטין (כ 45 דקות).
כפית לתוך 8 (4-עוז.) צנצנות או מכולות אטומות. חנות במקרר עד 2 שבועות.
אגסים ג ' ינג ' ר מקורמל ו
ברי אפוי: מחממים תנור ל 35
קליפה לקצץ מלמעלה של 1 (8-עוז.) Brie עגול, משאיר גבול 1/2 אינץ ' על גבי.
מניחים ברי עגול על צלחת ovenproof. כף 1/2 כוס קרמל ג ' ינג ' ר אגסים מעל גבינת ברי עגול.
אופים 15 דקות או עד גבינה מתחילה להמיס.
מגישים מיד עם gingersnaps וקרקרים.