קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות12
ציון בריאות6
מגזין

אגסים ממולאים בחמאת שקדים

אגסים ממולאים בחמאת שקדים
שקדים חמאה ממולא אגסים דורש על 1 שעה ו 30 דקות מתחילתו ועד סופו. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 345 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, לקטו אובו צמחוני וטבעוני דיאטה. אם יש לכם יין לבן, מיץ אגסים, אגסים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 37%. ציון זה הוא רע למדי. מתכונים דומים: אגסים ממולאים בשקדים, שמפניה שקדים אגסים עלומים עם קצפת שקדים, ו תמרים ממולאים בחמאת שקדים.

הוראות

1
שלב שקדים ומלח במעבד מזון. מכסים ומעבדים עד שקצוץ דק שקדים.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
מוסיפים שמן; מכסים ומעבדים עד לקבלת תערובת אחידה. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
3
בסיר גדול שלבו מיץ אגסים, 1 כוס יין, סוכר חום ושעועית וניל. מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
מיץ אגסיםמיץ אגסים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
4
מסירים מהאש; הסר שעועית וניל. בעזרת סכין חדה מגרדים שעועית להסרת הזרעים; מערבבים לרוטב. מחק שעועית. מחזירים לרתיחה; מבשלים, לא מכוסים, על אש בינונית במשך 50-55 דקות או עד שהתערובת מצפה את גב כף המתכת.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
5
בינתיים, מחממים תנור ל 400 אום. פורסים 1 פנימה. את החלק העליון של כל אגס ולהניח בצד. אגסי ליבה, משאירים תחתיות שלמות. ממלאים בתערובת שקדים שמורה.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
6
מניחים אגסים בתבנית צלייה רדודה; החלף צמרות.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
7
מוסיפים את היין שנותר.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
8
אופים, לא מכוסים, 30-35 דקות או עד שהאגסים רכים, מתבשלים מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
9
מגישים עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה