קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות7
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםרטבים
מגזין

אגסים עלומים מתובלים ברוטב שוקולד

אגסים עלומים מתובלים ברוטב שוקולד
אגסים עלומים מתובלים ברוטב שוקולד נטול גלוטן, רוטב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1301 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 38 גרם שומן. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש שוקולד, זנגביל שורש חתיכה, תרמיל וניל, וכוכב אניס. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-105 היו אומרים שזה פגע במקום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: אגסים עלומים עם רוטב קרמל מתובל, אגסים עלומים עם רוטב שוקולד, ו אגסים עלומים עם תאנים מתובלות.

הוראות

1
במחבת גדולה מספיק כדי להחזיק את האגסים בנוחות, להטות את כל החומרים למעט אגסים. חצי ממלאים את המחבת במים ומביאים לרתיחה. מבשלים במשך 10 דקות כדי להחדיר, טיפה אגסים, לכסות ולגנוב בעדינות במשך כ 30 דקות עד רך. כבה את החימום והנח בצד. האגסים יכולים להיות עלומות עד 2 ימים קדימה ושמרו את הסירופ הלא חוקי במקרר.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
כדי להפוך את רוטב השוקולד, להטות את השוקולד לקערה חסינת חום. מביאים את השמנת, החלב והקינמון לרתיחה ושופכים על השוקולד. מערבבים עד השוקולד נמס. כדי לשרת, לנקז את האגסים, מחזיק אותם על ידי גזע, לטבול אותם ברוטב שוקולד כדי לכסות לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
1-3/4 כוסות חלב קר, מחולק1-3/4 כוסות חלב קר, מחולק
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מגישים כל אגס עם כף נדיבה של גלידת וניל.
מרכיבים שתצטרך
4 חטיפי סוכריות טופי שוקולד (1.4 אונקיות כל אחד), מרוסקים, מחולקים4 חטיפי סוכריות טופי שוקולד (1.4 אונקיות כל אחד), מרוסקים, מחולקים
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ