אגסים עלומים מתובלים ברוטב שוקולד
אגסים עלומים מתובלים ברוטב שוקולד נטול גלוטן, רוטב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1301 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 38 גרם שומן. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש שוקולד, זנגביל שורש חתיכה, תרמיל וניל, וכוכב אניס. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-105 היו אומרים שזה פגע במקום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: אגסים עלומים עם רוטב קרמל מתובל, אגסים עלומים עם רוטב שוקולד, ו אגסים עלומים עם תאנים מתובלות.
הוראות
במחבת גדולה מספיק כדי להחזיק את האגסים בנוחות, להטות את כל החומרים למעט אגסים. חצי ממלאים את המחבת במים ומביאים לרתיחה. מבשלים במשך 10 דקות כדי להחדיר, טיפה אגסים, לכסות ולגנוב בעדינות במשך כ 30 דקות עד רך. כבה את החימום והנח בצד. האגסים יכולים להיות עלומות עד 2 ימים קדימה ושמרו את הסירופ הלא חוקי במקרר.
כדי להפוך את רוטב השוקולד, להטות את השוקולד לקערה חסינת חום. מביאים את השמנת, החלב והקינמון לרתיחה ושופכים על השוקולד. מערבבים עד השוקולד נמס. כדי לשרת, לנקז את האגסים, מחזיק אותם על ידי גזע, לטבול אותם ברוטב שוקולד כדי לכסות לחלוטין.
מגישים כל אגס עם כף נדיבה של גלידת וניל.