אגרולים ביצה אבוקדו עוף
המתכון עוף אבוקדו אגרול יכול לספק את הכמיהה הסינית שלך בסביבה 1 שעה ו -30 דקות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 224 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לך כרוב, רוטב סויה, חזה עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. וזה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: כריכי תה סלט ביצים אבוקדו, לעטוף ארוחת בוקר קליפורניה (אבוקדו, ביצה, בייקון & יותר!), ו לחמניות עוף, גזר ואבוקדו.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
במחבת סאוט מעל חום גבוה, מוסיפים שמן קנולה.
מטגנים בצלים אדומים ופלפלים עד שקופים.
מוסיפים ג ' ינג ' ר, שום, נבטי במבוק, סלרי, עוף ומבשלים במשך 5 דקות על אש בינונית. מחבת Deglaze עם רוטב סויה. תערובת מגניבה.
בקערה גדולה לשלב כרוב, תערובת גזר ועוף.
בסיר בינוני, שמן סובין אורז חום ל 350 מעלות F. שמן צריך להיות עמוק מספיק כדי לשמור על אגרול לגעת בתחתית המחבת.
הוסף עוד שמן, במידת הצורך.
כדי לגלגל אגרול, פריסת עור אגרול עם פינה פונה אליך, במקום כ 1/12th של תערובת על רול ומניח 2 חתיכות של אבוקדו על גבי תערובת. מקפלים פינה על תערובת, ולאחר מכן לקפל פינות בחוץ על התערובת, מה שהופך את גליל, 4 עד 5 אינץ ' רחב.
להתגלגל בחוזקה, להיזהר לא לקרוע עטיפה, ולאטום את הקצה הסופי עם ביצה לשטוף.
לדלות את אגרול לשטוף ביצים, לאפשר עודף כדי לנקז את הטבילה אגרול בשמן. מטגנים עד חום זהוב, על 3 עד 4 דקות.
ניקוז על מגש גיליון מרופד עם מדף קירור.