קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות3
ציון בריאות45
מגזין

אגרולים שרימפיליסי

אגרולים שרימפיליסי
אגרול שרימפיליס דורש כשעה ו-25 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מכיל 3 מנות עם 597 קלוריות , 28 גרם חלבון ו -3 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 31% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו עטיפות אגרול, שרימפס מוכנים לאכילה, בצל ירוק ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח הסיני. זה עובד היטב כמזנון במחיר סביר. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה נטולת חלב ופסקטרית . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 80% . הציון הזה אדיר. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו אגרולים שרימפיליסיוס , אגרולים קולקטן - איך להכין אגרולים או גלילים בסגנון קולקטה , וביצת בייקון ואגרולות גבינה .

הוראות

1
לעוגת השיפון: מחממים את התנור ל-325 מעלות צלזיוס. מרססים תבנית עם תרסיס בישול טפלון ומרפדים בנייר אפייה.
מרכיבים שתצטרך
לטבילה אופציונליתלטבילה אופציונלית
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוכן לאכילהשרימפס מוכן לאכילה
4 אונקיות שרימפס מבושלים וקצוצים מוכנים לאכילה4 אונקיות שרימפס מבושלים וקצוצים מוכנים לאכילה
שרימפס מוכנים לאכילה מבושלים וקצוציםשרימפס מוכנים לאכילה מבושלים וקצוצים
2
מנפים יחד את הקמח ואבקת האפייה לקערת ערבוב גדולה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות רוטב סויה מופחת נתרן או לייט2 כפות רוטב סויה מופחת נתרן או לייט
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
3
מוסיפים 1 כוס סוכר ואת המלח ומקציפים לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
4
בקערת ערבוב נפרדת, טורפים יחד את השמן, החלמונים, 1/3 כוס מים, תמצית השקדים וגרידת הלימון. יוצרים גומה באמצע הקמח, מוסיפים את התערובת הרטובה, ואז מקציפים במהירות עד לקבלת תערובת חלקה מאוד, כדקה.
מרכיבים שתצטרך
שמן קינמון, אופציונלישמן קינמון, אופציונלי
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
5
מניחים את החלבונים בקערת ערבוב גדולה. בעזרת מיקסר עם מקצף מקציפים במהירות בינונית עד שנוצר קצף.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
6
מוסיפים את קרם הטרטר ומקציפים במהירות בינונית-גבוהה עד שהלבנים מחזיקים פסגות רכות. מוסיפים באיטיות את 3 כפות הסוכר הנותרות ומקציפים במהירות בינונית עד שהחלבונים מחזיקים פסגות יציבות ומבריקות.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה (בערך 9)חלבוני ביצה (בערך 9)
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
7
בעזרת מרית גומי גורפים כ-1/3 מהחלבונים על הבלילה ומקפלים פנימה בעדינות כדי להבהיר את הבלילה. מקפלים פנימה בעדינות את שאר החלבונים רק עד לאיחוד.
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
8
יוצקים את הבלילה לתבנית המוכנה, מחליקים את החלק העליון בעזרת מרית אופסט.
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
9
אופים עד שמתייצב למגע, 20 עד 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
10
לסירופ הקפה: בסיר מוסיפים את הקפה המבושל והסוכר ומניחים על אש בינונית-גבוהה. מביאים לרתיחה ומצננים.
מרכיבים שתצטרך
קפה מבושלקפה מבושל
סירופ טעםסירופ טעם
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
1
מניחים את גבינת השמנת, השמנת הכבדה, סוכר הקונדיטור ותמצית הווניל בקערת ערבוב גדולה.
מרכיבים שתצטרך
נתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® Toll Houseנתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® Toll House
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
2
מערבבים עד להטמעה טובה.
3
לקצפת: בקערת מיקסר מקציפים את השמנת והסוכר לקצפת בהירה ותפוחה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
1
חותכים עוגות אישיות עם עיגולים גדולים של חותכן עוגיות בגודל 3 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
ציוד שתשתמש בו
סוכריות בטעם אבטיחסוכריות בטעם אבטיח
2
מברישים כל שכבת עוגה בסירופ קפה. עורמים 2 עד 3 עוגות זו על גבי זו ומקטרים מלית טירמיסו בין כל אחת מהשכבות.
מרכיבים שתצטרך
סירופ טעםסירופ טעם
3
מקשטים באבק של אבקת קקאו לא ממותק ואבק של אבקת סוכר, שבבי שוקולד מגוררים או שוקולד צ'יפס, והקצפת הממותקת.
מרכיבים שתצטרך
אבקת קקאו לא ממותקאבקת קקאו לא ממותק
קצפת ממותקתקצפת ממותקת
שבבי שוקולדשבבי שוקולד
עוגת גבינה חדשהעוגת גבינה חדשה
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O

יין מומלץ: סוביניון בלאן, ריזלינג, פינו גריג ' יו.

סוביניון בלאן, ריזלינג ופינו גריג'יו הם הבחירות המובילות שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס המוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן או ברוטב שום. מררי אדוארדס סוביניון בלאן (חצי בקבוק) עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-28 דולר לבקבוק.
מררי אדוארדס סוביניון בלאן (חצי בקבוק)
מררי אדוארדס סוביניון בלאן (חצי בקבוק)
#17 Wine Spectator Top 100 של 2016 היין התוסס הזה מקבל את פנינו בניחוח עדין של יסמין, יערה ופרחי דובדבן, יחד עם תפוז דם וגרידת ליים. אפרסק לבן בשל, נקטרינה, תפוח פינק ליידי ואגס אסייתי מוסיפים ממדים מסקרנים. תה בריוש קלוי, אגוזי לוז והיביסקוס מרחיבים עוד יותר את אופיו האלגנטי. החך הוא השתקפות מוגברת של ארומה, מפוצץ בעוד פירות הדר ואבן ומראה מעט מהמינרליות של האבן הרטובה שתתפתח עם הזמן. הגימור הארוך, השכבתי, ממשיך עם רק רמז של אשכולית ורודה מתוקה.