אגרולים שרימפיליסי
אגרול שרימפיליס דורש כשעה ו-25 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מכיל 3 מנות עם 597 קלוריות , 28 גרם חלבון ו -3 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 31% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו עטיפות אגרול, שרימפס מוכנים לאכילה, בצל ירוק ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח הסיני. זה עובד היטב כמזנון במחיר סביר. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה נטולת חלב ופסקטרית . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 80% . הציון הזה אדיר. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו אגרולים שרימפיליסיוס , אגרולים קולקטן - איך להכין אגרולים או גלילים בסגנון קולקטה , וביצת בייקון ואגרולות גבינה .
הוראות
לעוגת השיפון: מחממים את התנור ל-325 מעלות צלזיוס. מרססים תבנית עם תרסיס בישול טפלון ומרפדים בנייר אפייה.
מנפים יחד את הקמח ואבקת האפייה לקערת ערבוב גדולה.
מוסיפים 1 כוס סוכר ואת המלח ומקציפים לאיחוד.
בקערת ערבוב נפרדת, טורפים יחד את השמן, החלמונים, 1/3 כוס מים, תמצית השקדים וגרידת הלימון. יוצרים גומה באמצע הקמח, מוסיפים את התערובת הרטובה, ואז מקציפים במהירות עד לקבלת תערובת חלקה מאוד, כדקה.
מניחים את החלבונים בקערת ערבוב גדולה. בעזרת מיקסר עם מקצף מקציפים במהירות בינונית עד שנוצר קצף.
מוסיפים את קרם הטרטר ומקציפים במהירות בינונית-גבוהה עד שהלבנים מחזיקים פסגות רכות. מוסיפים באיטיות את 3 כפות הסוכר הנותרות ומקציפים במהירות בינונית עד שהחלבונים מחזיקים פסגות יציבות ומבריקות.
בעזרת מרית גומי גורפים כ-1/3 מהחלבונים על הבלילה ומקפלים פנימה בעדינות כדי להבהיר את הבלילה. מקפלים פנימה בעדינות את שאר החלבונים רק עד לאיחוד.
יוצקים את הבלילה לתבנית המוכנה, מחליקים את החלק העליון בעזרת מרית אופסט.
אופים עד שמתייצב למגע, 20 עד 30 דקות.
לסירופ הקפה: בסיר מוסיפים את הקפה המבושל והסוכר ומניחים על אש בינונית-גבוהה. מביאים לרתיחה ומצננים.
מניחים את גבינת השמנת, השמנת הכבדה, סוכר הקונדיטור ותמצית הווניל בקערת ערבוב גדולה.
לקצפת: בקערת מיקסר מקציפים את השמנת והסוכר לקצפת בהירה ותפוחה.
חותכים עוגות אישיות עם עיגולים גדולים של חותכן עוגיות בגודל 3 אינץ'.
מברישים כל שכבת עוגה בסירופ קפה. עורמים 2 עד 3 עוגות זו על גבי זו ומקטרים מלית טירמיסו בין כל אחת מהשכבות.
מקשטים באבק של אבקת קקאו לא ממותק ואבק של אבקת סוכר, שבבי שוקולד מגוררים או שוקולד צ'יפס, והקצפת הממותקת.
יין מומלץ: סוביניון בלאן, ריזלינג, פינו גריג ' יו.
סוביניון בלאן, ריזלינג ופינו גריג'יו הם הבחירות המובילות שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס המוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן או ברוטב שום. מררי אדוארדס סוביניון בלאן (חצי בקבוק) עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-28 דולר לבקבוק.
![מררי אדוארדס סוביניון בלאן (חצי בקבוק)]()
מררי אדוארדס סוביניון בלאן (חצי בקבוק)
#17 Wine Spectator Top 100 של 2016 היין התוסס הזה מקבל את פנינו בניחוח עדין של יסמין, יערה ופרחי דובדבן, יחד עם תפוז דם וגרידת ליים. אפרסק לבן בשל, נקטרינה, תפוח פינק ליידי ואגס אסייתי מוסיפים ממדים מסקרנים. תה בריוש קלוי, אגוזי לוז והיביסקוס מרחיבים עוד יותר את אופיו האלגנטי. החך הוא השתקפות מוגברת של ארומה, מפוצץ בעוד פירות הדר ואבן ומראה מעט מהמינרליות של האבן הרטובה שתתפתח עם הזמן. הגימור הארוך, השכבתי, ממשיך עם רק רמז של אשכולית ורודה מתוקה.