קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות3
ציון בריאות45
מגזין

אגרולים שרימפיליסי

אגרולים שרימפיליסי
אגרול שרימפיליס דורש כשעה ו-25 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מכיל 3 מנות עם 597 קלוריות , 28 גרם חלבון ו -3 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 31% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו עטיפות אגרול, שרימפס מוכנים לאכילה, בצל ירוק ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח הסיני. זה עובד היטב כמזנון במחיר סביר. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה נטולת חלב ופסקטרית . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 80% . הציון הזה אדיר. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו אגרולים שרימפיליסיוס , אגרולים קולקטן - איך להכין אגרולים או גלילים בסגנון קולקטה , וביצת בייקון ואגרולות גבינה .

הוראות

1
לעוגת השיפון: מחממים את התנור ל-325 מעלות צלזיוס. מרססים תבנית עם תרסיס בישול טפלון ומרפדים בנייר אפייה.
מרכיבים שתצטרך
לטבילה אופציונליתלטבילה אופציונלית
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוכן לאכילהשרימפס מוכן לאכילה
4 אונקיות שרימפס מבושלים וקצוצים מוכנים לאכילה4 אונקיות שרימפס מבושלים וקצוצים מוכנים לאכילה
שרימפס מוכנים לאכילה מבושלים וקצוציםשרימפס מוכנים לאכילה מבושלים וקצוצים
2
מנפים יחד את הקמח ואבקת האפייה לקערת ערבוב גדולה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות רוטב סויה מופחת נתרן או לייט2 כפות רוטב סויה מופחת נתרן או לייט
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
3
מוסיפים 1 כוס סוכר ואת המלח ומקציפים לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
בקערת ערבוב נפרדת, טורפים יחד את השמן, החלמונים, 1/3 כוס מים, תמצית השקדים וגרידת הלימון. יוצרים גומה באמצע הקמח, מוסיפים את התערובת הרטובה, ואז מקציפים במהירות עד לקבלת תערובת חלקה מאוד, כדקה.
מרכיבים שתצטרך
שמן קינמון, אופציונלישמן קינמון, אופציונלי
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
מניחים את החלבונים בקערת ערבוב גדולה. בעזרת מיקסר עם מקצף מקציפים במהירות בינונית עד שנוצר קצף.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
מוסיפים את קרם הטרטר ומקציפים במהירות בינונית-גבוהה עד שהלבנים מחזיקים פסגות רכות. מוסיפים באיטיות את 3 כפות הסוכר הנותרות ומקציפים במהירות בינונית עד שהחלבונים מחזיקים פסגות יציבות ומבריקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטניםבצק עוגיות חמאת בוטנים
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
7
בעזרת מרית גומי גורפים כ-1/3 מהחלבונים על הבלילה ומקפלים פנימה בעדינות כדי להבהיר את הבלילה. מקפלים פנימה בעדינות את שאר החלבונים רק עד לאיחוד.
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
8
יוצקים את הבלילה לתבנית המוכנה, מחליקים את החלק העליון בעזרת מרית אופסט.
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
אופים עד שמתייצב למגע, 20 עד 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
לסירופ הקפה: בסיר מוסיפים את הקפה המבושל והסוכר ומניחים על אש בינונית-גבוהה. מביאים לרתיחה ומצננים.
מרכיבים שתצטרך
קפה מבושלקפה מבושל
סירופ טעםסירופ טעם
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
1
מניחים את גבינת השמנת, השמנת הכבדה, סוכר הקונדיטור ותמצית הווניל בקערת ערבוב גדולה.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
2
מערבבים עד להטמעה טובה.
3
לקצפת: בקערת מיקסר מקציפים את השמנת והסוכר לקצפת בהירה ותפוחה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
1
חותכים עוגות אישיות עם עיגולים גדולים של חותכן עוגיות בגודל 3 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות בטעם אבטיחסוכריות בטעם אבטיח
2
מברישים כל שכבת עוגה בסירופ קפה. עורמים 2 עד 3 עוגות זו על גבי זו ומקטרים מלית טירמיסו בין כל אחת מהשכבות.
מרכיבים שתצטרך
סירופ טעםסירופ טעם
3
מקשטים באבק של אבקת קקאו לא ממותק ואבק של אבקת סוכר, שבבי שוקולד מגוררים או שוקולד צ'יפס, והקצפת הממותקת.
מרכיבים שתצטרך
אבקת קקאו לא ממותקאבקת קקאו לא ממותק
קצפת ממותקתקצפת ממותקת
שבבי שוקולדשבבי שוקולד
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב

יין מומלץ: סוביניון בלאן, ריזלינג, פינו גריג ' יו.

סוביניון בלאן, ריזלינג ופינו גריג'יו הם הבחירות המובילות שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס המוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן או ברוטב שום. מררי אדוארדס סוביניון בלאן (חצי בקבוק) עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-28 דולר לבקבוק.
מררי אדוארדס סוביניון בלאן (חצי בקבוק)
מררי אדוארדס סוביניון בלאן (חצי בקבוק)
#17 Wine Spectator Top 100 של 2016 היין התוסס הזה מקבל את פנינו בניחוח עדין של יסמין, יערה ופרחי דובדבן, יחד עם תפוז דם וגרידת ליים. אפרסק לבן בשל, נקטרינה, תפוח פינק ליידי ואגס אסייתי מוסיפים ממדים מסקרנים. תה בריוש קלוי, אגוזי לוז והיביסקוס מרחיבים עוד יותר את אופיו האלגנטי. החך הוא השתקפות מוגברת של ארומה, מפוצץ בעוד פירות הדר ואבן ומראה מעט מהמינרליות של האבן הרטובה שתתפתח עם הזמן. הגימור הארוך, השכבתי, ממשיך עם רק רמז של אשכולית ורודה מתוקה.