אדאמאם וונטונס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל Edamame Wontons. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 48 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. מתאים ל-30 מנות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הסיני. אם יש לכם עירית, שמן צמחי, רוטב סויה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו עוף וונטון, Nutella Wontons, ו קראב וונטון (מתכונים דומים).
הוראות
קוק edamame על פי הוראות החבילה.
מילואים 1/2 כוס בישול מים; לנקז edamame ולהגדיר 3/4 כוס בצד.
בבלנדר, מערבולת שנותרה 1 כוס edamame עם זנגביל, מיץ לימון, מלח, ועל 1/3 עד 1/2 כוס שמורות מים בישול.
להעביר דבק edamame לקערה, לערבב עם כל edamame ועירית.
מביאים סיר גדול ועמוק של מים מלוחים לרתיחה עדינה ומוסיפים שמן צמחי.
מלא עטיפות wonton עם 1 כפית. מילוי אדממה ומילוי עליון עם עלי כוסברה (מכסים עטיפות לא ממומשות במגבת לחה). לחות קצוות עטיפה עם מים, לקפל מעל מילוי, ולחץ לאטום. מרתיחים wontons בקבוצות עד שהם צפים אל פני השטח, 2 דקות.