קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות41
מגזין

אדובו חזיר

אדובו חזיר
אם יש לכם חומץ אורז, שמן צמחי, פלפלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. עם כפית ציון 77% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: Adobo חזיר, אדובו חזיר, ו אדובו חזיר.

הוראות

1
בכל אחד 2 תבשילי ברזל יצוק אמייל גדולים, לשלב חצי הצלעות, חומץ, רוטב סויה ושום. מתבלים עם פלפל ומביאים לרתיחה. מבשלים על אש נמוכה, ברפרוף מדי פעם, עד הצלעות מבושלות דרך, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שום גויה®שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
2
באמצעות כפית מחוררת, להעביר את הצלעות למגש, משאיר את השום מאחור. המשך לבשל את נוזל הבישול ב 2 קדרות עד השום הוא רך, על 30 דקות; בואו מגניב.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
3
הסר את שיני השום וקלף אותם, ולאחר מכן להוסיף לצלעות.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
4
הסר את השומן מנוזל הבישול.
5
יוצקים את הנוזל לסיר בינוני ומרתיחים עד מופחת 2 כוסות, על 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
6
צולים את הפלפלים האדומים ישירות מעל להבת גז או מתחת למטלית, מסתובבים, עד חרוכים בכל רחבי.
מרכיבים שתצטרך
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
7
העברה לקערה גדולה, לכסות עם ניילון לעטוף ולתת לעמוד במשך 10 דקות כדי לשחרר את העורות. מקלפים את הפלפלים, משליכים את הליבות, הצלעות והזרעים; חותכים את הבשר לרצועות דקות ארוכות.
מרכיבים שתצטרך
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
במחבת גדולה, חום 2 כפות שמן.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
הוסף כמה שיותר צלעות כפי שיתאימו ללא צפיפות ומטגנים על חום מתון עד השחמה עמוקה, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
10
להעביר מגבות נייר לניקוז. חזור עם הצלעות שנותרו, הוספת שמן יותר לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
11
מוסיפים את שיני השום למחבת ומטגנים, ערבוב, עד השחמה פריך, על 5 דקות. מסדרים את הצלעות והשום על מגש מחומם. מפזרים את הבוטנים ואת רצועות פלפל אדום על גבי ומגישים. להעביר את נוזל בישול מופחת ואת האורז בנפרד.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
שום מולבןשום מולבן
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
אפונה גויה®אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
הפוך קדימה: את adobo ניתן להכין דרך שלב 2 עד 2 ימים קדימה; לקרר את הנוזל ואת הצלעות בנפרד.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
13
המלצת יין: תפריט חריף זה דורש לבן לא יבש למדי כדי לספק רקע טעם מרענן. בין האפשרויות השונות, חפשו את הבוני דון פסיפיק ריסלינג (Bonny Doon Pacific Rim Riesling) משנת 1996 או את ג ' קל יוהניסברג ריזלינג (Jekel Johnisberg Riesling), שניהם מקליפורניה.
מרכיבים שתצטרך
ריזלינגריזלינג
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)