אדובו חזיר
אם יש לכם חומץ אורז, שמן צמחי, פלפלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. עם כפית ציון 77% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: Adobo חזיר, אדובו חזיר, ו אדובו חזיר.
הוראות
בכל אחד 2 תבשילי ברזל יצוק אמייל גדולים, לשלב חצי הצלעות, חומץ, רוטב סויה ושום. מתבלים עם פלפל ומביאים לרתיחה. מבשלים על אש נמוכה, ברפרוף מדי פעם, עד הצלעות מבושלות דרך, כ -30 דקות.
באמצעות כפית מחוררת, להעביר את הצלעות למגש, משאיר את השום מאחור. המשך לבשל את נוזל הבישול ב 2 קדרות עד השום הוא רך, על 30 דקות; בואו מגניב.
הסר את שיני השום וקלף אותם, ולאחר מכן להוסיף לצלעות.
הסר את השומן מנוזל הבישול.
יוצקים את הנוזל לסיר בינוני ומרתיחים עד מופחת 2 כוסות, על 15 דקות.
צולים את הפלפלים האדומים ישירות מעל להבת גז או מתחת למטלית, מסתובבים, עד חרוכים בכל רחבי.
העברה לקערה גדולה, לכסות עם ניילון לעטוף ולתת לעמוד במשך 10 דקות כדי לשחרר את העורות. מקלפים את הפלפלים, משליכים את הליבות, הצלעות והזרעים; חותכים את הבשר לרצועות דקות ארוכות.
במחבת גדולה, חום 2 כפות שמן.
הוסף כמה שיותר צלעות כפי שיתאימו ללא צפיפות ומטגנים על חום מתון עד השחמה עמוקה, על 4 דקות.
להעביר מגבות נייר לניקוז. חזור עם הצלעות שנותרו, הוספת שמן יותר לפי הצורך.
מוסיפים את שיני השום למחבת ומטגנים, ערבוב, עד השחמה פריך, על 5 דקות. מסדרים את הצלעות והשום על מגש מחומם. מפזרים את הבוטנים ואת רצועות פלפל אדום על גבי ומגישים. להעביר את נוזל בישול מופחת ואת האורז בנפרד.
הפוך קדימה: את adobo ניתן להכין דרך שלב 2 עד 2 ימים קדימה; לקרר את הנוזל ואת הצלעות בנפרד.
המלצת יין: תפריט חריף זה דורש לבן לא יבש למדי כדי לספק רקע טעם מרענן. בין האפשרויות השונות, חפשו את הבוני דון פסיפיק ריסלינג (Bonny Doon Pacific Rim Riesling) משנת 1996 או את ג ' קל יוהניסברג ריזלינג (Jekel Johnisberg Riesling), שניהם מקליפורניה.