אדובו עוף מפורסם
אדובו עוף מפורסם דורש בערך 1 שעה ו 10 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 564 קלוריות, 44 גרם חלבון, ו 39 גרם שומן. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 20% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 661 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה עובד גם כמנה עיקרית במחיר סביר. זה הביא לך את כולםמתכונים. אם יש לכם בצל, פלפל, שמן צמחי וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. עם כפית ציון 52%, המנה הזו טובה. נסו אדובו עוף קלאסי מ ' ספר הבישול של דרך אדובו, עוף אדובו, ו עוף אדובו (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את שמן הירקות במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה. מבשלים נתחי עוף עד להזהבה משני הצדדים ואז מוציאים. מערבבים פנימה את הבצל והשום; מבשלים עד שהם מתרככים ומשחימים, בערך 6 דקות.
יוצקים חומץ ורוטב סויה, ומתבלים באבקת שום, פלפל שחור ועלי דפנה.
מוסיפים את העוף החום, מגבירים את החום לגבוה ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה, מכסים ומבשלים עד שהעוף רך ומבושל, 35 עד 40 דקות.