אדום חם דביק כנפיים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל כנפיים דביקות חמות אדומות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 308 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-5 מנות. אם יש לך כנפי עוף, שמן צמחי, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן בוטנים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות טופי בוטן מלוחות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו אדום חם דביק כנפיים, כנפי סויה דביקות, ו כנפיים חמות ודביקות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
הניחו את כנפי העוף בשכבה אחת על תבנית אפייה. העונה עם תיבול הבית.
מטגנים את השום בשמן צמחי בסיר בינוני על חום בינוני-נמוך עד מתרכך וריחני. מערבבים ברוטב ברביקיו, מיץ רימונים מופחת, רוטב חם ודבש. מביאים לרתיחה ואז נמוך ומבשלים במשך 15 דקות עד עבה. אם משתמשים פתיתי פלפל אדום כתוש, להוסיף ולבשל 30 שניות יותר. מערבבים בחמאה עד מומס וחלק.
יוצקים לתוך קערת ערבוב גדולה.
מחממים שמן בטיגון עמוק או בתנור הולנדי גדול ל 350 מעלות F.
מטגנים את הכנפיים האפויות במשך 10 דקות עד שזהוב ופריך.
העברה למחבת גיליון מצופה נייר מגבת לנקז.
לזרוק את הכנפיים המטוגנות ברוטב האדום למעיל.
מעבירים למגש ומגישים עם מקלות סלרי ופרוסות פלפל אדום.
מערבבים מרכיבים יחד ולאחסן במיכל אטום עד 6 חודשים.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן, ורוד נוצץ, יין מבעבע
כנפי עוף בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. בשר לבן מזווג בדרך כלל עם יין לבן כדי לא להכניע את הטעם של הבשר, כך שרדונה ו סוביניון בלאן הם בחירות בטוחות. עוף מוכן עם רוטב עגבניות או בהחלט רוטב יין אדום יכול וצריך להיות מוגש עם אדום כמו פינו נואר. אתה יכול לנסות שרדונה חנה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 20 דולר לבקבוק.
![חנה שרדונה]()
חנה שרדונה
עם צבע של דבש מבריק קש זהוב, יין זה מביא ניחוחות של אפרסק בגריל, פאי אגס, עם קרמל,נבל, אננס. על החיך, פרוסת תפוח טרי עם קרום עוגה, קרמל, עוגת אגס, אפרסק בגריל, טוסט ובננה.