אדממה-מרק אבוקדו
מרק אבוקדו-Edamame עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף המרק שלך. והוא יספק כ 9 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ומתכון צמחוני יש 167 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן למנה. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך מלח, אדממה, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : מטבל אבוקדו Edamame קל, סלט אבוקדו ואדממה, ו חומוס אבוקדו אדממה.
הוראות
מניחים edamame בסיר גדול. מכסים במים עד 2 סנטימטרים מעל שעועית; מביאים לרתיחה ומבשלים 10 דקות או עד רך.
מניחים חצי edamame, 1/2 מרק כוס, ו shallots בבלנדר או מעבד מזון; תהליך עד חלקה.
יוצקים תערובת שאלוט מטוהרים לקערה גדולה.
שלב את שאריות edamame, 3/4 מרק כוס, אבוקדו בבלנדר או מעבד מזון; תהליך עד חלקה.
מוסיפים תערובת אבוקדו טהורה לתערובת שאלוט טהורה; מערבבים לשלב.
מוסיפים 3/4 מרק כוס, מים, מיץ, מלח ופלפל לתערובת טהורה; מערבבים היטב עם מקצף. כיסוי וצינה.
מגישים עם פטרוזיליה ופלחי לימון, אם תרצה.