אודון צונן עם עוף מתובל ומתובל ותרד
אודון צונן עם עוף מתובל מתוק ותרד יכול להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 4 . מנה זו מכילה סביב 58 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 696 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם חצאי חזה עוף, ממרח צ'ילה אסיאתי, אטריות אודון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 73%. נסו אודון צונן עם עוף מתובל ומתובל ותרד, סלט אודון צונן (Hiyashi Chukan אודון), ו עוף שומשום חריף ואטריות אודון (מתכונים דומים).
הוראות
לחץ או לסחוט ג ' ינג ' ר באמצעות מסננת בסדר או cheesecloth עד מיץ מספיק מופק למדוד 1 כף.
מחממים מחבת גריל מתובלת היטב על חום גבוה עד חם. לטפוח עוף יבש מתבלים עם מלח ופלפל.
מערבבים יחד רוטב סויה, מירין, מיץ זנגביל, להדביק צ ' ילה, ושמן שומשום. מניחים בצד 1/2 כוס תערובת סויה לזרוק את השארית עם עוף.
עוף גריל עד רק מבושל דרך, 4 עד 5 דקות בכל צד. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לקרוע לחתיכות בגודל ביס.
אם משתמשים בנודלס מיובשים, מבשלים בסיר גדול של מים רותחים עד אל דנטה, כ -12 דקות. מערבבים בתרד במהלך הרגע האחרון של בישול. (אם משתמשים בטר אודון, מוסיפים אטריות ותרד בו זמנית למים רותחים ומבשלים 10 עד 20 שניות בסך הכל.)
מסננים אטריות ותרד וטרנס-פר לקערה של קרח ומים קרים. כאשר קר, לנקז היטב במסננת.
לזרוק אטריות ותרד עם תערובת סויה שמורה בקערה גדולה.
מגישים אטריות ותרד עם עוף.
עוף יכול להיות בגריל על גריל חיצוני-מתלה שמן קל ולהגדיר 5 עד 6 אינץ ' מעל גחלים זוהרים.