קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות6
ציון בריאות20
מגזין

אוהבי גבינה 5 גבינה מק וגבינה

אוהבי גבינה 5 גבינה מק וגבינה
אוהבי גבינה 5 גבינה מק וגבינה יכול להיות רק את המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 47 גרם חלבון, 83 גרם שומן, ובסך הכל 1238 קלוריות. המתכון הזה מכסה 33% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. מתכון זה מאוכלרשת יש 21 אוהדים. אם יש לכם פירורי לחם, קמח, טימין ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בקמח אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם טארט תפוחים עם רוטב קרמל כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 40 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 76%. ציון זה מוצק. מתכונים דומים: שלושה מק גבינה-מקרוני תוצרת בית וגבינה, פיצה עם שלוש גבינות (לאוהבי הגבינות), ו המקרוני והגבינה הטבעונית הטובה ביותר.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל -450 מעלות צלזיוס וחמאה תבנית אפייה מזכוכית בגודל 9 על 13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכיתתבנית אפיית זכוכית
תנורתנור
3
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה ומוסיפים מלח. מבשלים מקרוני לפי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
מקרונימקרוני
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
4
מסננים.
5
בתנור הולנדי גדול או בסיר כבד אחר, הקפיצו את הבייקון עד שהוא פריך.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
6
מוציאים בייקון בעזרת כף מחוררת ושומרים.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
7
קולים את הבצל בטפטופי הבייקון עד לריכוך.
מרכיבים שתצטרך
טיפות בייקוןטיפות בייקון
בצלבצל
8
מוסיפים את 5 כפות החמאה לתערובת הבצל וממיסים את החמאה תוך ערבוב בכף עץ.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
9
בעזרת מטרפה מוסיפים את הקמח ומערבבים כל הזמן עד לערבוב טוב עם השומן ויוצר רוקס.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
10
מקציפים פנימה את החרדל. מוסיפים בהדרגה את החלב והשמנת תוך הקצפה מתמדת.
מרכיבים שתצטרך
חרדלחרדל
קרםקרם
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
11
מוסיפים את הטימין, עלה הדפנה והמלח.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנהעלי דפנה
טימיןטימין
מלחמלח
12
בואו לרתיחה ומערבבים לעתים קרובות במשך 15 דקות.
13
מסננים את תערובת החלב החם לקערת מתכת וזורקים את המוצקים. עובדים במהירות, מערבבים פנימה 1 כוס פונטינה, גבינה כחולה, 1/2 כוס גרוייר, 1/2 כוס צ ' דר לבן, 1/2 כוס פרמזן, הבייקון השמור ופטרוזיליה. ממשיכים לערבב עד שכל הגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ ' דר לבנהגבינת צ ' דר לבנה
גבינה כחולהגבינה כחולה
פרמזןפרמזן
גבינת פונטינהגבינת פונטינה
GruyereGruyere
פטרוזיליהפטרוזיליה
גבינהגבינה
בייקוןבייקון
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
14
מוסיפים את האטריות המבושלות לתערובת הגבינה לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
פסטה מבושלתפסטה מבושלת
גבינהגבינה
15
מוסיפים את תערובת האטריות לתבנית האפייה המוכנה.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
16
מערבבים יחד את יתרת הגבינה ופירורי הלחם ומפזרים על גבי האטריות.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
פסטהפסטה
גבינהגבינה
17
אופים כ-15 עד 20 דקות או עד לבעבע וחום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
18
מוציאים מהתנור בסיום ומנוחים 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

מרכיבים

113אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)בייקון, חתוך לקוביותבייקון, חתוך לקוביות1שקית 16 אונקיות ירקות מעורבים טריים/קפואים (גזר/תירס/שעועית ירוקה/אפונה)שקית 16 אונקיות ירקות מעורבים טריים/קפואים (גזר/תירס/שעועית ירוקה/אפונה)1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגבינה כחולה מתפוררתגבינה כחולה מתפוררת596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק400 גרם טופו יציב, מועכים אותו400 גרם טופו יציב, מועכים אותו1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)חרדל דיז'וןחרדל דיז'ון6(חוֹרֶף)קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגופן מגורדגופן מגורד1sprigחתוך לקוביות, 1)חתוך לקוביות, 1)1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקGruyere מגורדGruyere מגורד4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)6ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשרמלח כשר454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)מקרוני חבילה (cellentani או אטריות מתולתלות אחרות)מקרוני חבילה (cellentani או אטריות מתולתלות אחרות)1( חצילים)בצל, חתוך לקוביותבצל, חתוך לקוביות1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפרמזן מגוררתפרמזן מגוררת3(חוֹרֶף)פטרוזיליה איטלקית קצוצהפטרוזיליה איטלקית קצוצה1(יכול להיות או להרחיק)(צינור גדול)(צינור גדול)5(חוֹרֶף)חמאה לא מלוחה, ועוד לחמאה צלחת אפייהחמאה לא מלוחה, ועוד לחמאה צלחת אפייה1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצ'דר לבן מגורד (אוסטרלי)צ'דר לבן מגורד (אוסטרלי)5916 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת