אוהבי גבינה 5 גבינה מק וגבינה יכול להיות רק את המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 47 גרם חלבון, 83 גרם שומן, ובסך הכל 1238 קלוריות. המתכון הזה מכסה 33% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. מתכון זה מאוכלרשת יש 21 אוהדים. אם יש לכם פירורי לחם, קמח, טימין ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בקמח אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם טארט תפוחים עם רוטב קרמל כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 40 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 76%. ציון זה מוצק. מתכונים דומים: שלושה מק גבינה-מקרוני תוצרת בית וגבינה, פיצה עם שלוש גבינות (לאוהבי הגבינות), ו המקרוני והגבינה הטבעונית הטובה ביותר.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל -450 מעלות צלזיוס וחמאה תבנית אפייה מזכוכית בגודל 9 על 13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכית
תנור
3
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה ומוסיפים מלח. מבשלים מקרוני לפי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
מקרוני
מים
מלח
ציוד שתשתמש בו
סיר
4
מסננים.
5
בתנור הולנדי גדול או בסיר כבד אחר, הקפיצו את הבייקון עד שהוא פריך.
מרכיבים שתצטרך
בייקון
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדי
6
מוציאים בייקון בעזרת כף מחוררת ושומרים.
מרכיבים שתצטרך
בייקון
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררת
7
קולים את הבצל בטפטופי הבייקון עד לריכוך.
מרכיבים שתצטרך
טיפות בייקון
בצל
8
מוסיפים את 5 כפות החמאה לתערובת הבצל וממיסים את החמאה תוך ערבוב בכף עץ.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
בצל
ציוד שתשתמש בו
כף עץ
9
בעזרת מטרפה מוסיפים את הקמח ומערבבים כל הזמן עד לערבוב טוב עם השומן ויוצר רוקס.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
10
מקציפים פנימה את החרדל. מוסיפים בהדרגה את החלב והשמנת תוך הקצפה מתמדת.
מרכיבים שתצטרך
חרדל
קרם
חלב
ציוד שתשתמש בו
מקציף
11
מוסיפים את הטימין, עלה הדפנה והמלח.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנה
טימין
מלח
12
בואו לרתיחה ומערבבים לעתים קרובות במשך 15 דקות.
13
מסננים את תערובת החלב החם לקערת מתכת וזורקים את המוצקים. עובדים במהירות, מערבבים פנימה 1 כוס פונטינה, גבינה כחולה, 1/2 כוס גרוייר, 1/2 כוס צ ' דר לבן, 1/2 כוס פרמזן, הבייקון השמור ופטרוזיליה. ממשיכים לערבב עד שכל הגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ ' דר לבנה
גבינה כחולה
פרמזן
גבינת פונטינה
Gruyere
פטרוזיליה
גבינה
בייקון
חלב
ציוד שתשתמש בו
קערה
14
מוסיפים את האטריות המבושלות לתערובת הגבינה לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
פסטה מבושלת
גבינה
15
מוסיפים את תערובת האטריות לתבנית האפייה המוכנה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
16
מערבבים יחד את יתרת הגבינה ופירורי הלחם ומפזרים על גבי האטריות.