קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות3
מגזין

אוהבי שוקולד פטוצ'יני א-לה-מוד

אוהבי שוקולד פטוצ'יני א-לה-מוד
חובבי שוקולד פטוצ'יני א-לה-מוד לוקח בערך 35 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 668 קלוריות, 7 גרם חלבון ו-37 גרם שומן. תמורת 1.78$ למנה, המתכון הזה מכסה 11% מהדרישות היומיות שלכם של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים. 105 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. כמה אנשים מאוד אהבו את ההידור הזה. אם יש לכם אבקת קקאו, פטוצ'יני שוקולד, ציפוי גלידת שוקולד ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן. עם ציון ספונקולרי של 43%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: וופל שוקולד א-לה-מוד, וופל שוקולד א-לה-מוד ופנקייק שוקולד א-לה-מוד.

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה; מבשלים את הפטוצ'יני שוקולד עד לריכוך אך לא עיסתי, כ-2 1/2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטוצ ' יניפטוצ ' יני
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מסננים את הפסטה ומניחים מיד לקערה גדולה מלאה במי קרח. מניחים לעמוד עד להתקררות, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מסננים שוב את הפסטה ומערבבים עם שמן קנולה בקערה לציפוי קל. מקררים עד לצינון מלא, לפחות 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מקציפים קלות את הקצפת, הסוכר, תמצית הווניל ואבקת הקקאו יחד בקערה קטנה עד לאיחוד יסודי.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
נייר אורזנייר אורז
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
להכנת הקינוחים מחלקים את הפטוצ'יני שוקולד בין 4 צלחות קינוחים.
מרכיבים שתצטרך
פטוצ ' יניפטוצ ' יני
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
6
מזלפים כף קצפת שוקולד על הפטוצ'יני בכל צלחת.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
פטוצ ' יניפטוצ ' יני
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
7
מניחים 1/2 כוס גלידת וניל על הקצפת.
מרכיבים שתצטרך
4 חטיפי סוכריות טופי שוקולד (1.4 אונקיות כל אחד), מרוסקים, מחולקים4 חטיפי סוכריות טופי שוקולד (1.4 אונקיות כל אחד), מרוסקים, מחולקים
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
8
כף 2 כפות ציפוי שוקולד על כל קינוח להגשה.
מרכיבים שתצטרך
1-3/4 כוסות חלב קר, מחולק1-3/4 כוסות חלב קר, מחולק