אווז צלוי עם רוטב דומדמניות
אווז צלוי עם רוטב דומדמניות הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1863 קלוריות, 82 גרם חלבון ו 172 גרם שומן. לכי לחנות וקחי אווז לבוש, רוטב דומדמניות, גזר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב דומדמניות אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דומדמניות אדומה כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית נסו אווז צלוי עם רוטב ערער, אווז צלוי מתובל ברוטב מחבת פירות יבשים, ו חזיר צלוי עם רוטב דומדמניות (מתכונים דומים).
הוראות
הסר קרביים וצוואר; שמור לשימושים אחרים. חותכים את הכנפיים ממש מתחת למרפק, אם תרצה. לשטוף אווז ביסודיות עם מים קרים; להתייבש עם מגבות נייר. באמצעות מחט מתיחה או שיפוד חד, עור דקירה בכל רחבי, במיוחד סביב חזה תחתון וירכיים, מחזיק את המחט כמעט במקביל לאווז כדי למנוע חודר את הבשר.
מוסיפים מים לעציץ גבוה, ממלאים שני שלישים מלאים; מביאים לרתיחה מתגלגלת. בעדינות התחתון אווז לתוך מים רותחים, הצוואר בסופו למטה; להרתיח 1 עד 2 דקות או עד "עור ברווז" להופיע.
הסר אווז, וחזור על הליך, הצללה זנב אווז בסופו למטה.
ניקוז; אווז פט יבש עם מגבות נייר.
מקום אווז, חזה למעלה, על מדף במחבת מטאטא. מקררים, חשופים, 24 עד 48 שעות. (ככל שתייבש את האווז באוויר, העור יהיה פריך יותר לאחר הקלייה).
מערבבים מלח ופלפל. לשפשף בכל רחבי אווז ובתוך חלל.
מניחים כתום הבא 3 מרכיבים בתוך חלל הגוף של אווז.
מקום אווז, צד השד למטה, על מתלה משומן קלות במחבת צלייה. צלוי ב 325 במשך 1 1/2 שעות.
מסננים ומשליכים שומן ממחבת. להחזיר אווז, השד בצד למעלה, כדי מתלה במחבת; צלי 1/2 שעות. הגדל את טמפרטורת התנור ל-400, וצלה 15 דקות נוספות או עד שהעור פריך מאוד ומד חום מוכנס לאוגרי ירכיים 18
בואו לעמוד 20 דקות לפני גילוף.
מגישים עם רוטב דומדמניות.