קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות63
מגזין

אווז צלוי עם רוטב דומדמניות

אווז צלוי עם רוטב דומדמניות
אווז צלוי עם רוטב דומדמניות הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1863 קלוריות, 82 גרם חלבון ו 172 גרם שומן. לכי לחנות וקחי אווז לבוש, רוטב דומדמניות, גזר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב דומדמניות אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דומדמניות אדומה כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית נסו אווז צלוי עם רוטב ערער, אווז צלוי מתובל ברוטב מחבת פירות יבשים, ו חזיר צלוי עם רוטב דומדמניות (מתכונים דומים).

הוראות

1
הסר שומן רופף מחלל אווז.
מרכיבים שתצטרך
אווז שלםאווז שלם
2
הסר קרביים וצוואר; שמור לשימושים אחרים. חותכים את הכנפיים ממש מתחת למרפק, אם תרצה. לשטוף אווז ביסודיות עם מים קרים; להתייבש עם מגבות נייר. באמצעות מחט מתיחה או שיפוד חד, עור דקירה בכל רחבי, במיוחד סביב חזה תחתון וירכיים, מחזיק את המחט כמעט במקביל לאווז כדי למנוע חודר את הבשר.
מרכיבים שתצטרך
אווז שלםאווז שלם
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
3
מוסיפים מים לעציץ גבוה, ממלאים שני שלישים מלאים; מביאים לרתיחה מתגלגלת. בעדינות התחתון אווז לתוך מים רותחים, הצוואר בסופו למטה; להרתיח 1 עד 2 דקות או עד "עור ברווז" להופיע.
מרכיבים שתצטרך
אווז שלםאווז שלם
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
הסר אווז, וחזור על הליך, הצללה זנב אווז בסופו למטה.
מרכיבים שתצטרך
אווז שלםאווז שלם
5
ניקוז; אווז פט יבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
אווז שלםאווז שלם
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
6
מקום אווז, חזה למעלה, על מדף במחבת מטאטא. מקררים, חשופים, 24 עד 48 שעות. (ככל שתייבש את האווז באוויר, העור יהיה פריך יותר לאחר הקלייה).
מרכיבים שתצטרך
אווז שלםאווז שלם
ציוד שתשתמש בו
מחבת ברוילרמחבת ברוילר
7
מערבבים מלח ופלפל. לשפשף בכל רחבי אווז ובתוך חלל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
אווז שלםאווז שלם
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
8
מניחים כתום הבא 3 מרכיבים בתוך חלל הגוף של אווז.
מרכיבים שתצטרך
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
אווז שלםאווז שלם
9
מקום אווז, צד השד למטה, על מתלה משומן קלות במחבת צלייה. צלוי ב 325 במשך 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
אווז שלםאווז שלם
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
10
הסר אווז מהתנור.
מרכיבים שתצטרך
אווז שלםאווז שלם
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
11
מסננים ומשליכים שומן ממחבת. להחזיר אווז, השד בצד למעלה, כדי מתלה במחבת; צלי 1/2 שעות. הגדל את טמפרטורת התנור ל-400, וצלה 15 דקות נוספות או עד שהעור פריך מאוד ומד חום מוכנס לאוגרי ירכיים 18
מרכיבים שתצטרך
אווז שלםאווז שלם
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
12
הסר אווז מהתנור.
מרכיבים שתצטרך
אווז שלםאווז שלם
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
13
בואו לעמוד 20 דקות לפני גילוף.
14
מגישים עם רוטב דומדמניות.
מרכיבים שתצטרך
דומדמניותדומדמניות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)