קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות17
מגזין

אוזו ריפא סלמון.

אוזו ריפא סלמון.
אוזו נרפא סלמון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, במנה זו יש: 199 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 5g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו אוזו, סלמון, סוכר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו אוזו ריפא סלמון., שרימפס אוזו נרפא מלח, ו סלמון נרפא בורבון (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים את הסלמון, גודל העור למטה, על גיליון גדול של פלסטיק לעטוף במיכל גדול מספיק להחזיק את הסלמון בשכבה שטוחה אחת (הסלמון יפריש יותר נוזלי-ודא את המנה אתה משתמש יש צדדים גבוהים מספיק כדי להכיל כל טפטוף: גיליון אפייה rimmed, מחבת צלייה, מיכל טאפרוור גדול, וכו'.).
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
2
לטפטף את הסלמון עם האוזו.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
אוזואוזו
3
מערבבים יחד את שאר החומרים ולשפשף על הבשר. לעטוף את הפלסטיק סביב הפילה בחוזקה, מנסה לשמור על הנוזל בתוך הפלסטיק. מכסים את הדג עם גיליון עוגיות, צלחת או פריט שטוח אחר (אתה רוצה במשקל הפילה למטה, כדי לוודא שהוא מכוסה לחלוטין. משקל במורד הסדין עם פריט כבד (פחית, שקית קמח, מחבת ברזל יצוק, וכו) .
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מניחים את הסלמון במקרר במשך אחד עד שלושה ימים (הטעם מתחזק ככל שהוא מרפא יותר).
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
5
לפתוח את הסלמון וללטף אותו יבש. באמצעות סכין חדה מאוד, פרוסות דקות מאוד על פני הפילה.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
6
מקשטים עם הדרים (השתמשתי קומקווט וכמה שמיר).
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס קומקוואטים1/2 כוס קומקוואטים
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
7
מגישים עם tzatziki גזר.
מרכיבים שתצטרך
צזיקיצזיקי
גב שומן חזירגב שומן חזיר
8
מערבבים את כל החומרים יחד. להתאים מלח לפי הטעם. אם אתה צריך יותר זריזות, להוסיף קצת יותר לימון. ככל שצזיקי יושב, טעם השום יהיה בולט יותר. לקבלת התוצאות הטובות ביותר, להפוך את היום הזה אתה מתכוון לשרת אותו.
מרכיבים שתצטרך
צזיקיצזיקי
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה שמורת Ema סנטאן עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
שרדונה שמורת סנטה אמה
שרדונה שמורת סנטה אמה
סנטה אמה שרדונה Reserva הוא יין בצבע צהוב זהוב בהיר שמגיע מעמק ליידה. זר של פירות טרופיים בשלים עולה, כגון בננות ופרי תשוקה יחד עם נגיעות של דבש ווניל. בפה, זה יין של איזון טוב וחומציות נעימה.אידיאלי ללכת עם דגים שמנים ורטבים, פירות ים וסרטן בגריל. גם אידיאלי עבור בשר לבן וגבינות בוגרות.