טוב אוכל קציץ בשר נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 376 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 296 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם גזר, בצל, דבש, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. עם כפית ציון 69% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: אוכל טוב קציץ בשר, טוב אוכל הודו צלוי, ו טוב אוכל הודו צלוי.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
3
בקערה מעבד מזון, לשלב קרוטונים, פלפל שחור, פלפל קאיין, אבקת צ ' ילי, ותימין. דופק עד התערובת היא של מרקם עדין.
מרכיבים שתצטרך
אבקת צ ' ילי
פלפל שחור
קרוטונים
טימין
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
קערה
4
מניחים את התערובת לתוך קערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
מערבבים את הבצל, גזר, שום ופלפל אדום בקערת מעבד המזון. דופק עד התערובת קצוצה דק, אבל לא מחית.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדום
גזר
שום
בצל
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
קערה
6
מערבבים את תערובת הירקות, בשר טחון, וצ ' אק טחון עם תערובת פירור הלחם. מתבלים את תערובת הבשר עם המלח הכשר.
מרכיבים שתצטרך
צ ' אק קרקע
מלח כשר
ירק
לחם
בשר
7
מוסיפים את הביצה ומשלבים ביסודיות, אך נמנעים מלסחוט את הבשר.
מרכיבים שתצטרך
בשר
ביצה
8
ארוז את התערובת לתוך מחבת כיכר 10 אינץ ' לעצב את הצורה של קציץ הבשר. על תבנית אפייה מרופדת בנייר קלף, הופכים את קציץ הבשר מהמחבת למרכז המגש. הכנס בדיקת טמפרטורה בזווית של 45 מעלות לתוך החלק העליון של קציץ הבשר. הימנע לגעת בתחתית המגש עם החללית. כוון את הגשוש ל-155 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
תבנית אפייה
מחבת כיכר
9
מערבבים את catsup, כמון, רוטב ווסטרשייר, רוטב פלפל חריף ודבש.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ווסטרשייר
רוטב חריף
קטשופ
כמון
דבש
10
מברישים את הזיגוג על קציץ הבשר אחרי שהוא כבר בישול במשך כ -10 דקות.