קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות12
מגזין

אוכל טוב קציץ בשר

אוכל טוב קציץ בשר
טוב אוכל קציץ בשר נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 376 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 296 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם גזר, בצל, דבש, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. עם כפית ציון 69% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: אוכל טוב קציץ בשר, טוב אוכל הודו צלוי, ו טוב אוכל הודו צלוי.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
בקערה מעבד מזון, לשלב קרוטונים, פלפל שחור, פלפל קאיין, אבקת צ ' ילי, ותימין. דופק עד התערובת היא של מרקם עדין.
מרכיבים שתצטרך
אבקת צ ' יליאבקת צ ' ילי
פלפל שחורפלפל שחור
קרוטוניםקרוטונים
טימיןטימין
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
קערהקערה
4
מניחים את התערובת לתוך קערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מערבבים את הבצל, גזר, שום ופלפל אדום בקערת מעבד המזון. דופק עד התערובת קצוצה דק, אבל לא מחית.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדוםפלפל אדום
גזרגזר
שוםשום
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
קערהקערה
6
מערבבים את תערובת הירקות, בשר טחון, וצ ' אק טחון עם תערובת פירור הלחם. מתבלים את תערובת הבשר עם המלח הכשר.
מרכיבים שתצטרך
צ ' אק קרקעצ ' אק קרקע
מלח כשרמלח כשר
ירקירק
לחםלחם
בשרבשר
7
מוסיפים את הביצה ומשלבים ביסודיות, אך נמנעים מלסחוט את הבשר.
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
ביצהביצה
8
ארוז את התערובת לתוך מחבת כיכר 10 אינץ ' לעצב את הצורה של קציץ הבשר. על תבנית אפייה מרופדת בנייר קלף, הופכים את קציץ הבשר מהמחבת למרכז המגש. הכנס בדיקת טמפרטורה בזווית של 45 מעלות לתוך החלק העליון של קציץ הבשר. הימנע לגעת בתחתית המגש עם החללית. כוון את הגשוש ל-155 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
מחבת כיכרמחבת כיכר
9
מערבבים את catsup, כמון, רוטב ווסטרשייר, רוטב פלפל חריף ודבש.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר
רוטב חריףרוטב חריף
קטשופקטשופ
כמוןכמון
דבשדבש
10
מברישים את הזיגוג על קציץ הבשר אחרי שהוא כבר בישול במשך כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זיגוגזיגוג