קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות7
מגזין

אוכל תאילנדי צמחוני

אוכל תאילנדי צמחוני
פאד תאי צמחוני הוא מוצרי חלב חינם וצמחוני מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 19 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 516 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח אסיה. גשו לסופר וקנו נבטי שעועית, אטריות אורז שטוחות, טופו, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. כדי להשתמש ב טופו אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת גבינה טופו כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: פאד תאילנדי צמחוני עם Zoodles, פודלים תאילנדים, ו ספגטי סקווש פאד תאילנדי עם עוף-Paleo.

הוראות

1
משרים אטריות בקערה גדולה של מים חמים עד שהתרכך, 25 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מסננים היטב במסננת ומכסים במגבת נייר לחה.
ציוד שתשתמש בו
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
3
בינתיים, להפוך את הרוטב על ידי השריית עיסת תמרינדי במים רותחים-חמים בקערה קטנה, ערבוב מדי פעם, עד שהתרכך, כ 5 דקות. כוח תערובת דרך מסננת לתוך קערה, זורק זרעים וסיבים.
מרכיבים שתצטרך
עיסת תמרינדיעיסת תמרינדי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
להוסיף רוטב סויה, סוכר חום, ו Sriracha, ערבוב עד הסוכר מומס.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
SrirachaSriracha
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
5
חותכים בצל ירוק לחתיכות 2 אינץ'. חצי ירוק חיוור וחלקים לבנים לאורך.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
6
חותכים שאלוט לרוחב לפרוסות דקות מאוד עם פורס.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
7
לשטוף טופו, ואז לחתוך לקוביות 1 אינץ ' וטפיחה יבשה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
8
שמן חום בווק על חום בינוני עד חם, ואז מטגנים חצי שאלוט על אש בינונית נמוכה, ערבוב לעתים קרובות, עד זהוב חום, 8 עד 12 דקות. בזהירות זן תערובת דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה חסינת חום. שמורת שאלוט שמן ולהפיץ שאלוט מטוגן על מגבות נייר. (שאלוט יהיה פריך כפי שהם מגניבים.) נגב ווק נקי.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
9
מחממים שמן שאלות בווק על חום גבוה עד חם. מטגנים טופו בשכבה 1, בעדינות מפנה מדי פעם, עד הזהב, 5 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
10
להעביר טופו למגבות נייר באמצעות כף מחוררת.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
11
יוצקים את שמן טיגון ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
12
קלות להכות ביצים עם 1/4 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
13
חום 2 כפות שמן שאלוט ב ווק מעל חום גבוה עד שהוא מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
14
מוסיפים ביצים ומערבלים לצד המעיל של ווק, ואז מבשלים, ערבוב בעדינות עם מרית, עד מבושל דרך. לשבור לחתיכות עם מרית ולהעביר לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
15
חום ווק על חום גבוה עד טיפת מים מתאדה באופן מיידי.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
16
יוצקים 6 כפות שמן שאלוט, ואז מערבולת לצד המעיל של ווק. בצל ירוק מוקפץ, שום, ונשאר שאלוט מבושל עד שהתרכך, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
17
מוסיפים אטריות ומערבבים על חום בינוני (השתמש 2 מריות במידת הצורך) 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
18
מוסיפים טופו, נבטי שעועית, ורוטב 1/2 כוסות ומבשלים, הופכים אטריות מעל לספוג רוטב באופן שווה, עד אטריות מכרז, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 טיפות רוטב סויה3 טיפות רוטב סויה
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
19
מערבבים ברוטב נוסף אם תרצה, ולאחר מכן מערבבים ביצים ומעבירים צלחת גדולה רדודה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
20
מפזרים פאד תאי בוטנים ובצלצלים מטוגנים ומגישים עם פלחי ליים, עלי כוסברה וסרירצ ' ה.
מרכיבים שתצטרך
סיד טריזסיד טריז
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
SrirachaSriracha
שום מולבןשום מולבן

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו Riesling הן אפשרויות נהדרות עבור תאילנדי. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. אתה יכול לנסות Quintan Essentia Chenin Blanc. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -35 דולר לבקבוק.
Quinta Essentia Chenin Blanc
Quinta Essentia Chenin Blanc
צבע צהוב עמוק מצביע על בשלות מלאה ומורכבות. ניחוחות של אגס אפוי, תפוח בשל, רמזים של הדרים טריים אגוזים קלויים נמצאים על האף מורכב שכבתי. החיך הוא מרקם עשיר חושף אננס, פירות טרופיים ותפוח טעים זהוב. הגימור משלים זמן רב חומציות מוצקה שנותנת את אורך היין ומיקוד.הצמד את היין הזה לצד דגים בגריל ופירות ים באופן כללי.