אוכל תאילנדי צמחוני
פאד תאי צמחוני הוא מוצרי חלב חינם וצמחוני מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 19 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 516 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח אסיה. גשו לסופר וקנו נבטי שעועית, אטריות אורז שטוחות, טופו, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. כדי להשתמש ב טופו אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת גבינה טופו כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: פאד תאילנדי צמחוני עם Zoodles, פודלים תאילנדים, ו ספגטי סקווש פאד תאילנדי עם עוף-Paleo.
הוראות
משרים אטריות בקערה גדולה של מים חמים עד שהתרכך, 25 עד 30 דקות.
מסננים היטב במסננת ומכסים במגבת נייר לחה.
בינתיים, להפוך את הרוטב על ידי השריית עיסת תמרינדי במים רותחים-חמים בקערה קטנה, ערבוב מדי פעם, עד שהתרכך, כ 5 דקות. כוח תערובת דרך מסננת לתוך קערה, זורק זרעים וסיבים.
להוסיף רוטב סויה, סוכר חום, ו Sriracha, ערבוב עד הסוכר מומס.
חותכים בצל ירוק לחתיכות 2 אינץ'. חצי ירוק חיוור וחלקים לבנים לאורך.
חותכים שאלוט לרוחב לפרוסות דקות מאוד עם פורס.
לשטוף טופו, ואז לחתוך לקוביות 1 אינץ ' וטפיחה יבשה מאוד.
שמן חום בווק על חום בינוני עד חם, ואז מטגנים חצי שאלוט על אש בינונית נמוכה, ערבוב לעתים קרובות, עד זהוב חום, 8 עד 12 דקות. בזהירות זן תערובת דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה חסינת חום. שמורת שאלוט שמן ולהפיץ שאלוט מטוגן על מגבות נייר. (שאלוט יהיה פריך כפי שהם מגניבים.) נגב ווק נקי.
מחממים שמן שאלות בווק על חום גבוה עד חם. מטגנים טופו בשכבה 1, בעדינות מפנה מדי פעם, עד הזהב, 5 עד 8 דקות.
להעביר טופו למגבות נייר באמצעות כף מחוררת.
יוצקים את שמן טיגון ושמורה.
קלות להכות ביצים עם 1/4 כפית מלח.
חום 2 כפות שמן שאלוט ב ווק מעל חום גבוה עד שהוא מנצנץ.
מוסיפים ביצים ומערבלים לצד המעיל של ווק, ואז מבשלים, ערבוב בעדינות עם מרית, עד מבושל דרך. לשבור לחתיכות עם מרית ולהעביר לצלחת.
חום ווק על חום גבוה עד טיפת מים מתאדה באופן מיידי.
יוצקים 6 כפות שמן שאלוט, ואז מערבולת לצד המעיל של ווק. בצל ירוק מוקפץ, שום, ונשאר שאלוט מבושל עד שהתרכך, על 1 דקה.
מוסיפים אטריות ומערבבים על חום בינוני (השתמש 2 מריות במידת הצורך) 3 דקות.
מוסיפים טופו, נבטי שעועית, ורוטב 1/2 כוסות ומבשלים, הופכים אטריות מעל לספוג רוטב באופן שווה, עד אטריות מכרז, על 2 דקות.
מערבבים ברוטב נוסף אם תרצה, ולאחר מכן מערבבים ביצים ומעבירים צלחת גדולה רדודה.
מפזרים פאד תאי בוטנים ובצלצלים מטוגנים ומגישים עם פלחי ליים, עלי כוסברה וסרירצ ' ה.