אוכמניות פוסטר
אם יש לך בערך 10 דקות לבלות במטבח, אוכמניות פוסטר עשוי להיות מתכון סופר נטול גלוטן וידידותי ל-fodmap לנסות. מתכון זה מכסה 6% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 365 קלוריות, 3 גרם חלבון ו-16 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים. 25 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה עובד היטב בתור מזנון. גשו לסופר וקנו אוכמניות, רום מתובל, גלידת וניל ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי לא כל כך מדהים של 25%. אוכמניות פוסטר, בננות פוסטר II, ובננות פוסטר דומות מאוד למתכון הזה.
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
במחבת בינונית על אש בינונית ממיסים את החמאה.
מוסיפים את הסוכר החום ותבלין פאי הדלעת. כשהסוכר נמס מוסיפים את הרום המתובל ומבשלים עוד דקה (אם מבשלים על גז, מכבים את הלהבה לפני הוספת הרום). מערבבים בעדינות את האוכמניות. מבשלים עד שהגרגרים מתחממים אך עדיין שומרים על צורתם, 3 עד 4 דקות.
להגשה, גורפים את הגלידה לקערות ומעליה את תערובת האוכמניות החמימה.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוזה מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Taittinger Brut La Francaise. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-45 דולר.
טייטינגר ברוט לה פרנסז
שמפניה זו היא תערובת של כ-30 כרמי שרדונה ופינו נואר, בהתאמה 40% ו-60% מהכלל, מכמה בצירים של ענבים שהבשילו בצורה מושלמת.