שעועית Calico בבישול איטי הוא מאכל ללא גלוטן וללא מוצרי חלב . תמורת 78 סנט למנה , מתכון זה מכסה 10% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 9 גרם חלבון , 1 גרם שומן ובסך הכל 197 קלוריות . מתאים ל-15 מנות. מההכנה ועד הצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות ו-20 דקות . לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא פגע במקום. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש שמן קנולן, שעועית חמאה, שעועית כליות ומלח. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 45% , וזה די טוב. נסו שעועית קליקו , שעועית קליקו ושעועית קליקו קאובוי (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת גדולה מחממים שמן על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מוסיפים בצל ופלפל; מבשלים ומערבבים עד לריכוך.
מרכיבים שתצטרך
8 (U-12) שרימפס
20 פרוסות זוקיני דקות
3
העבר ל-5-Qt. בישול איטי; מערבבים פנימה את שאר החומרים. מבשלים, מכוסה, על נמוך 5-6 שעות או עד לחימום.
יין מבעבע ורוזה מבעבע הם בחירה מצוינת עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Papet del Mas Brut. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-13 דולר.
פאפט דל מאס ברוט
ניחוחות פירות נעימים וצבע בהיר וצלול. תחושת הטעם בפה נעימה מאוד, קלילה ומאוזנת, תחושה רעננה ועליזה מאוד, התמדה טובה, עם תווי פרי ופרחים. טעם לוואי מזמין אתכם להמשיך להתענג מהיין.