אומצות סלמון מזוגגות מיסו
סטייק סלמון מזוגג מיסו נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian מנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 613 קלוריות, 59 גרם חלבון ו 34 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך מירין, חומץ אורז לא מלוח, פלחי לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זה מושלם עבור יום ולנטין. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. מתכונים דומים: אומצות סלמון מזוגגות מיסו, אומצות סלמון מזוגגות מיסו, ו סטייק טופו מזוגג עם סלט שעועית & גדילי ביצים.
הוראות
קו גיליון אפייה rimmed עם נייר; מברשת קלות עם שמן צמחי.
מניחים סטייקים סלמון על תבנית אפייה מוכנה.
להקציף מיסו, מירין, חומץ, זנגביל, ושמן שומשום בקערה קטנה להתמזג.
מורחים חצי מתערובת מיסו על סטייקים סלמון; מתבלים קלות במלח. הפוך סטייקים סלמון מעל ולהפיץ עם תערובת מיסו הנותרים; העונה בקלילות עם מלח. מכסים עם plasticwrap ולתת לרבד בטמפרטורת החדר לפחות 15 דקות, או לקרר עד 1 שעה.
מקם תנור מתלה 6 " -8 " מ broiler ו preheat. סלמון צלוי, פונה פעם אחת, עד חום זהוב ופשוט אטום במרכז, 10-12 דקות בסך הכל.
מעבירים סטייקים סלמון לצלחות ומגישים עם פלחי לימון.
למנה: 405 קלוריות, 20 גרם שומן,.3 סיב g
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. היינות בדיעבד שרדונה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
![יינות בדיעבד שרדונה]()
יינות בדיעבד שרדונה
השרדונה שלנו מ-2018 מקורו בכרמים בקרנרוס ובאוק נול. מותסס נירוסטה, ולאחר מכן בגיל שלושה חודשים על lees אלון צרפתי ניטראלי, היין מראה חומציות רבה, משקל ותחושה הפה. זה 100% שרדונה מראה חומציות שמורות בדרך כלל עבור יינות אל חלד בלבד. זה שרדונה מאוזן להפליא.