אוסובוקו עם גרמולטה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 66 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 672 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לכם רסק אנשובי, קליפת לימון, סלרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, נסו אוסובוקו עם גרמולטה, אוסובוקו עם עגבניות, זיתים וגרמולטה, ו חזיר שאנק אוסובוקו עם פולנטאן וגרמולטה (מתכונים דומים).
הוראות
1
כדי להכין את אוסו בוקו, לשלב קמח, 1/4 כפית פלפל, ו 1/4 כפית מלח בצלחת רדודה. עגל דל בתערובת קמח.
מרכיבים שתצטרך
אוסובוקו.
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
2
מחממים 1 כפית חמאה ושמן 1 כפית במחבת גדולה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
זיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
3
מוסיפים חצי עגל; מבשלים 6 דקות, בראונינג משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
4
מקום עגל משחימים בבישול חשמלי איטי גדול. חזור על ההליך עם הנותרים חמאה, שמן, בשר עגל.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
זיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
5
מוסיפים בצל וסלרי למחבת; מטגנים 5 דקות בחום בינוני-גבוה או עד למכרז.