קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות44
מגזין

אוסובוקו עם גרמולטה

אוסובוקו עם גרמולטה
אוסובוקו עם גרמולטה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 66 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 672 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לכם רסק אנשובי, קליפת לימון, סלרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, נסו אוסובוקו עם גרמולטה, אוסובוקו עם עגבניות, זיתים וגרמולטה, ו חזיר שאנק אוסובוקו עם פולנטאן וגרמולטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להכין את אוסו בוקו, לשלב קמח, 1/4 כפית פלפל, ו 1/4 כפית מלח בצלחת רדודה. עגל דל בתערובת קמח.
מרכיבים שתצטרך
אוסובוקו.אוסובוקו.
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
2
מחממים 1 כפית חמאה ושמן 1 כפית במחבת גדולה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
3
מוסיפים חצי עגל; מבשלים 6 דקות, בראונינג משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
4
מקום עגל משחימים בבישול חשמלי איטי גדול. חזור על ההליך עם הנותרים חמאה, שמן, בשר עגל.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
5
מוסיפים בצל וסלרי למחבת; מטגנים 5 דקות בחום בינוני-גבוה או עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
6
להוסיף 6 שיני שום למחבת; לטגן 1 דקה. מערבבים במרק, יין, רוזמרין, וממרח אנשובי, מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות משחי. מביאים לרתיחה; לבשל 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
משחת אנשובימשחת אנשובי
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
7
יוצקים מעל עגל.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
8
לכסות ולבשל על 9 שעות נמוכות או עד הסוף.
9
מפזרים עגל עם 1/2 כפית פלפל ו 1/4 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
10
הסר עגל מן התנור; מגניב מעט.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
11
כדי להכין גרמולטה, לשלב פטרוזיליה, קליפת לימון, ו 2 שיני שום.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
אגסי בארטלט או ד'אנג'ואגסי בארטלט או ד'אנג'ו
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
12
מניחים 1 כוס פסטה בכל אחד 8 קערות פסטה. למעלה כל מנה עם 2/3 כוס עגל תערובת 1/2 כוס מרק. שמור נשאר מרק תערובת לשימוש נוסף.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
13
מפזרים כל מנה עם 1 כף גרמולטה.