אופה ביצה פלורנטין
אופים ביצה פלורנטין דורש כ 1 שעה ו 20 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 8 מנות עם 391 קלוריות, 24 גרם חלבון, ו 22 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 51 איש מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם יש לכם שמן זית, פסטו, חלב חמאה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 75%. הציון הזה די טוב. נסו ביצה פלורנטין, קווזדילות פלורנטיניות ביצים, ו קווזדילות פלורנטיניות ביצים עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערה גדולה שלבו את החשיש והשמן. לחץ על 13 אינץ'. 9 אינץ'. תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול.
אופים בחום של 350 למשך 25-30 דקות או עד שהקצוות מזהיבים.
שלב את התרד והגבינה השוויצרית; מפזרים מעל קרום. למעלה עם חזיר. בקערה גדולה מקציפים את הביצים, החמאה והפסטו.
שלב את תערובת הביסקוויטים, המלח והפלפל; הוסף לתערובת הביצים. מערבבים פנימה את גבינת האסיאגו.
אופים, ללא כיסוי, במשך 25-30 דקות או עד סכין מוכנס ליד המרכז יוצא נקי.
הניחו לעמוד 10-15 דקות לפני החיתוך.
יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.
קרם שרי, מדיירה ופרוסקו הם הבחירות המובילות שלי לעוגיית פלורנטין. פרוסקו מבעבע מתוק לא מציף סוכר פשוט או עוגיות לחם קצר, שרי שמנת מתוקה משלימה עוגיות מתובלות, ותווי האגוזים של מדיירה תואמים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. שרי קרם נ. ב. סולרה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![נ. ב. סולרה קרם שרי]()
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.