אופה פסטה מחיטה מלאה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו לאפות פסטה מחיטה מלאה. מתאים ל-4 ומחירו 2 מנות.08 דולר למנה. מנה אחת מכילה 779 קלוריות, 38 גרם חלבון, ו 46 גרם שומן. לכו לחנות והרימו בצל, עיבדו גבינה, תיבול ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. כדי להשתמש בקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טארט תפוחים עם רוטב קרמל כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 62%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: פסטאן איי קוואטרו פורמגי (ארבע פסטה מחיטה מלאה גבינה), 1 פסטה סיר עם עגבניות שרי ופסטה מחיטה מלאה, ו פסטה בראבו: אפיית פסטה עוף שמנת.
הוראות
מבשלים פסטה לפי הוראות החבילה. בינתיים, במחבת גדולה, הקפיצו עוף בכף 1 חמאה עד שכבר לא ורוד.
באותה מחבת הקפיצו קישואים ובצל בחמאה שנותרה. מערבבים פנימה קמח עד לקבלת תערובת אחידה; מוסיפים בהדרגה שמנת. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה. הפחיתו את החום. מערבבים גבינה ותיבול איטלקי עד שהגבינה נמסה; מוסיפים עוף.
מסננים פסטה; מוסיפים לתערובת הגבינה.
מעבירים ל -8 אינץ ' משומן. תבנית אפייה מרובעת. בקערה קטנה שלבו את פירורי הלחם, החמאה, התיבול האיטלקי והמלח; מפזרים מעל.
אופים, ללא כיסוי, בחום של 350 דקות למשך 10-15 דקות או עד לחימום והציפוי חום זהוב.