קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות56
מגזין

פורצ'טה

פורצ'טה
פורצ'טה היא אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 12 . מנה אחת מכילה 1113 קלוריות, 98 גרם חלבון ו 77 גר' של שומן. גשו לסופר וקנו זרעי שומר, מלח כשר, רוזמרין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: פורצ'טה, פורצ'טה, ו פורצ'טה.

הוראות

1
הסר את העור מן החזיר, משאיר שכבה עבה של שומן. באמצעות סכין חיתוך 4 אינץ', לעשות חתכים בכל רחבי בשר חזיר על 1 אינץ ' זה מזה ועמוק כמו הלהב ילך.
מרכיבים שתצטרך
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
2
במכתש, להלום את השום למשחה.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
3
מוסיפים את הרוזמרין, 2 כפיות מלח כשר ואת זרעי השומר ואת פאונד עד מרוסק דק. מערבבים בשמן זית ו 1/2 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
צווארי עוףצווארי עוף
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
4
באמצעות מקל אכילה, לדחוף 1/2 כפית של משחת השום עמוק לתוך כל חתך. לשפשף כל הדבק שנותר על כל בשר החזיר. הגדר את הצד שומן חזיר למעלה, באמצעות סכין, להבקיע את השומן 1/2 אינץ עמוק דפוס crosshatch. עוטפים את החזיר בפלסטיק ומקררים בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
מקלות אכילהמקלות אכילה
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
5
מחממים התנור ל 30
ציוד שתשתמש בו
עם עצם כנף, עור עלעם עצם כנף, עור על
6
הגדר את החזיר במחבת צלייה שבה הוא מתאים בנוחות ולהביא לטמפרטורת החדר. לשפשף את החזיר עם כמויות נדיבות של מלח ופלפל כשר. צולים את החזיר בתנור במשך 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
עם עצם כנף, עור עלעם עצם כנף, עור על
7
מסננים את מיצי פאן ושומן לתוך סיר קטן; לרפרף את השומן. החזירו את החזיר לתנור וצלו במשך 3 שעות, או עד שהוא מושח עמוקות והבשר רך מאוד.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
עם עצם כנף, עור עלעם עצם כנף, עור על
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
הסר את מחבת הקלייה מהתנור. כפית כל מיצי פאן ושומן לתוך סיר קטן ולרוקן שוב.
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
עם עצם כנף, עור עלעם עצם כנף, עור על
9
תן לצלי לעמוד במשך 15 דקות.
10
מחממים את המיצים, מוסיפים קצת מים אם הטעם חזק מדי.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
11
חותכים את השומן הפריך מהחלק העליון של החזיר, ולאחר מכן לגלף את החזיר ומגישים עם שומן פריך ומיצי פאן.
מרכיבים שתצטרך
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות