אופה תפוחי אדמה מחית בצל מקורמל
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו לאפות פירה בצל מקורמל. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 13 גרם חלבון, 14 גרם שומן, ובסך הכל של 360 קלוריות. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. ראש לחנות ולקחת מלח, בצל קרמל, חלב חם, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. מתכונים דומים: אופה תפוחי אדמה מחית בצל מקורמל, פירה בצל מקורמל, ו פירה בצל מקורמל.
הוראות
לקלף תפוחי אדמה; לחתוך לחתיכות 2 אינץ'. תביא תפוחי אדמה, 2 כפית. מלח ומים לכיסוי לרתיחה בתנור הולנדי גדול על אש בינונית-גבוהה; מרתיחים 20 דקות או עד שהם רכים.
מסננים. מחזירים תפוחי אדמה לתנור הולנדי, מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים תוך ערבוב מדי פעם 3 עד 5 דקות או עד שתפוחי האדמה יבשים.
מועכים תפוחי אדמה עם מועך תפוחי אדמה לעקביות רצויה. מערבבים פנימה חלב חמאה חם, חלב חם, חמאה מומסת, פלפל ו -1 כפית. מלח, ערבוב רק עד מעורבב.
מערבבים פנימה גבינת גרוייר, בצל מקורמל ופטרוזיליה, וכף את התערובת לכדי 2 1/2 קט משומן קלות. תבנית אפייה או 8 (10-עוז.) רמקינס.
אופים בחום של 350 למשך 35 דקות.