לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית,אז נסו לאפות אורז הודו בר. מתכון זה מכין 8 מנות עם 278 קלוריות, 16 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 3 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם תערובת אורז, רוטב סויה, ערמוני מים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 35 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך נהדר של 39%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון הודו בר עם אורז בר ומילוי דובדבנים, אופה פלוראט אורז בר, ו אופים פילאף אורז בר.
הוראות
1
מכינים אורז לפי הוראות החבילה; מניחים בקערה גדולה. ממיסים מרק במים חמים; מוסיפים לאורז. מערבבים פנימה את ההודו, הסלרי, המרק, ערמוני המים, הפטריות, הבצל ורוטב הסויה.
מרכיבים שתצטרך
מי קוקוס או חלב *ראה הערה לגבי פיצוח קוקוס
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
6 לחמניות שומשום, מפוצלות
פפרוצ'יני פרוס בצנצנת
צרור סלרי, פרוס (בערך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
20 פרוסות זוקיני דקות
1 עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)