עגבניות אפויות ומוצרלה
המתכון אפוי עגבניות ומוצרלה יכול להתבצע בערך 2 שעות ו 45 דקות. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 9 גרם חלבון, 13 גרם שומן, ובסך הכל 176 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 6. לא הרבה אנשים ממש אהבו את התוספת הזו. 5 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם חומץ בלסמי, מלח ים ופלפל, שמן זית וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, צמחוני לקטו אובו ופרימל דיאטה. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 41%. מתכונים דומים: סלט קפרזה אפוי עם עגבניות ומוצרלה, ניוקי אפוי עם נקניק איטלקי, עגבניות ענבים, תרד ומוצרלה, ו קציצת הודו קפרזה אפויה עם עגבניות מיובשות, מוצרלה ופסטו בזיליקום.
הוראות
מחממים תנור ל 250 מעלות צלזיוס (120 מעלות צלזיוס). משמנים תבנית אפייה.
מסדרים פרוסות עגבניות על תבנית מוכנה בשכבה אחת.
מזלפים עגבניות עם 1 כף שמן זית; מפזרים קלות מלח ים ופלפל גרוס טרי.
אופים את העגבניות בתנור שחומם מראש עד שהם הופכים עור, קצת חום, ופריך סביב הקצוות, כ 2 שעות.
מוציאים מהתנור ומניחים להתקרר לחלוטין.
שלב בקערה גדולה את העגבניות הקלויות המקוררות, גבינת המוצרלה, הבזיליקום והשום הקלוי. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. מערבבים פנימה את החומץ ואת 2 כפות שמן הזית הנותרות; מערבבים היטב.