אופים את הספר: עוגיות חמאה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל לאפות את הספר: עוגיות חמאה. והוא יספק כ 36 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 91 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חמאה, תמצית ונילן, סוכר על, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: אופים את הספר: עוגיות מנזר, אופים את הספר: עוגיות אניס, ו אופים את הספר: עוגיות קשקושים.
הוראות
מיקום מדפים במרכז והשלישי העליון של התנור מחממים ל 177°. קו שני מחבתות חצי גיליון עם נייר קלף.
הכה את החמאה בקערה של מערבל לעמוד כבד מצויד מצורף ההנעה במהירות בינונית גבוהה עד החמאה חלקה, על 1 דקה. בהדרגה להוסיף את הסוכר superfine, ואז גרידת וניל ולימון, ערבוב עד אור בצבע ומרקם, על 3 דקות. הפחת את מהירות המיקסר לנמוך. בשלישים, מוסיפים את הקמח והמלח.
מערבבים, מגרדים את הצדדים של הקערה כדי להיות בטוח שהבצק משולב היטב, עד שהבצק מנקה את הצדדים של הקערה.
מניחים את הבצק על משטח עבודה משוריין קלות ללוש בקצרה עד חלקה. אבק את משטח העבודה ואת החלק העליון של הבצק עם קמח, ולגלגל את הבצק לתוך מלבן עבה ¼ אינץ'. באמצעות חותך עוגיות מחורץ עגול ½ 2 אינץ', לחתוך את העוגיות, ולמקם אותם 1 אינץ ' בנפרד על המחבתות חצי גיליון. לאסוף את השאריות, להתגלגל החוצה, לגזור עוגיות יותר עד כל הבצק כבר בשימוש. מקררים את העוגיות עד שהן מתקררות, בערך 30 דקות.
אופים, מיתוג המיקום של המחבתות מלמעלה למטה מלפנים לאחור באמצע אפייה, עד הקצוות הם השחמה קלה מאוד, על 15 דקות.
מוציאים מהתנור ומפזרים מיד את העוגיות קלות עם הסוכר המגורען (הסוכר לא יידבק אם העוגיות אינן חמות). מגניב לגמרי על המחבתות.הערה: העוגיות ניתן לאחסן במיכל אטום בטמפרטורת החדר במשך 5 ימים.