אופים עוף מקסיקני בריא
. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: אפיית עוף מקסיקנית, מרק עוף מקסיקני קל ובריא, ו אנצ'ילדה עוף בריא קל לאפות.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מחממים שמן צמחי במחבת גדולה מעל חום בינוני. עונה בצד אחד של חזה עוף עם חצי כמון, חצי אבקת שום, מלח, ופלפל שחור; לסדר חזה עוף עם צדדים מתובלים למטה בשמן החם. מטגנים עד העוף הוא השחי קל על הקרקעית, 4 עד 5 דקות.
העונה העליון של כל חזה עוף עם הכמון שנותר, אבקת שום נותרת, מלח, ופלפל שחור; עוף הפוך ומבשלים עד הצד השני הוא השחמה קלות, 4 עד 5 דקות. אם המחבת מתייבשת, יוצקים מספיק מיץ מהסלסה כדי למנוע ממנה לשרוף.
העברת חזה עוף לתבנית אפייה 9x9 אינץ'; מפזרים תערובת גבינה מקסיקנית. לשחרר את כל הטפטוף מהמחבת עם קצת יותר מיץ מהסלסה ויוצקים על גבי חזה עוף. סלסה כפית על שכבת גבינה.
אופים חזה עוף עד שכבר לא ורוד במרכז והמיצים לרוץ ברור, 20 עד 25 דקות. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא לפחות 165 מעלות F (74 מעלות C).
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני ניתן לזווג עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. כרם פינו נואר של אלכסנה ריבאנה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 42 דולר לבקבוק.
![כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה]()
כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה
# 17 Vine Spectator Top 100 של 2013את 2010 כרם רבאנה פינו נואר הוא מצג מצוין הן של הבציר והן של אתר הכרם רבאנה.2010 הייתה עונת גידול מאתגרת, אך עם ייצור יין קפדני ומיומן קפדני, התערובת שלנו של שמונה שיבוטי differentPinot noir יצרה אינטנסיבי, מורכב ו balancedwine. ניחוחות בהירים, קדימה של דובדבן שחור, צמחים מיובשיםתווים פלורליים מורמים על ידי דבשה ופריחה אניס. טעמי שרי מסיבלבלאק דקדנטיים ומשתלבים היטב עם תבלינים, קולה וגווני קקאו. המרקם שופע ועשיר, גימור עםטאנינים רכים סביב המספקים מבנה מושלם עבור cellaring.