לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו לאפות צדפות בגריל. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 20 גרם חלבון, 28 גרם שומן, ובסך הכל 556 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור הרביעי ביולי. גשו לסופר וקנו תירס אוזניים, לחם, בזיליקום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 45 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 74%. ציון זה מוצק. מתכונים דומים: צדפה סיר אחד לאפות, צדפות לאפות, ו אופה צדפות בירה.
הוראות
1
הקש על צדפות; מחק כל שאינו נסגר.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
2
בתבנית צלייה חד פעמית גדולה שכבו את הצדפות, התירס, תפוחי האדמה, הבצל, היין, עשבי התיבול, השמן, השום, הפלפל, רוטב הפלפלים, המלח ועלי הדפנה. גריל, מכוסה, על אש בינונית למשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
גב שומן חזיר
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
פתיתי ירקות
3
הוסף סרטן; מבשלים עד שתפוחי האדמה רכים, בערך 25-30 דקות. מחק עלי דפנה; מערבבים פנימה חמאה.
ניתן לשלב צדפות עם שרדונה, ריזלינג ומוסקאדט. שרדונה חמאתי נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטנים ולובסטר, בעוד שמוסקדט הוא בחירה קלאסית למולים, צדפות וצדפות. אם יש לך קצת תבלין ברכיכות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. מורשת בושארד איינה ופילס דו קונסילר משלמת את ד ' אק שרדונה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
בושארד איינה ופילס מורשת דו קונסילר פייס ד ' אק שרדונה
בהיר בצבע קש. ניחוחות נדיבים ומפתים עם הערות של נקטרינה ואקציה. אלגנטי, עגול ומאוזן היטב עם טעמים של פירות אקזוטיים וגמר ארוך. זה צריך להיות בן לוויה אלגנטי לסלטים מעורבים, בשרים על האש, דגים ורכיכות.